2777
2789
مگه توهم الان خوشبخت نیستی؟؟؟دعا همش چرته

نه خوشبخت نیستم چون هیچوقت بینمون عشق و علاقه و دوست داشتنی نبود.چرا اینقد ابن چیزا جای خوب انجام بگیره تاثیر داره

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوشبخت نیستم چون هیچوقت بینمون عشق و علاقه و دوست داشتنی نبود.چرا اینقد ابن چیزا جای خوب انجام بگ ...

من یکسال عقد بودم انقد دعاگرفتم و پول دعانویس دادم ک نگو هیچ تاثیری نداشت شرایطمم بدتر شد تازه و درنهایت جداشدم

من یکسال عقد بودم انقد دعاگرفتم و پول دعانویس دادم ک نگو هیچ تاثیری نداشت شرایطمم بدتر شد تازه و درن ...

اره منم دوجا رفتم برام بدتر شد ذیگه هیچکس قبول نداشتم.همینم کسی معرفی کرد چون غیر حضوری بود من اعتماد نکردم.هم چون قبلا جای دیگه رفته بودم بدتر شده بود میترسیدم باز بدتر بشه دیگه ریسک نکردم.ولی خواهرم پیشس پاکسازی همه چیزش رو انجام داد و براش نتیجه گرفت تا الان.

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مشاوره رفتی؟بهش بگو چیکار کنه چی دوست داریتو محبت کن تا یاد بگیره