2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا منم دیگه از سه ماه تعطیلی و خوش گذرونی و بیکاری سیر شدم خوشحالم مدارس و دانشگاه ها داره شروع میشه

البته از اینکه دیگه دانش آموز نیستم اولین سال دانشگاهمه خیلی ذوق دارم

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

مگه شبا از ذوق خابش نمیبرع

خب خوشحاله

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

اتفاقا منم دیگه از سه ماه تعطیلی و خوش گذرونی و بیکاری سیر شدم خوشحالم مدارس و دانشگاه ها داره شروع ...

دوست دارم بدونم چی باعث میشه حس خوبی از سال اول دانشگاه بگیری؟

چون خودم خیلی حس خاصی نداشتم دوست دارم بدونم بقیه به چی فکر میکنن؟علاوه بر ذوق استرسم داری؟

دوست دارم بدونم چی باعث میشه حس خوبی از سال اول دانشگاه بگیری؟چون خودم خیلی حس خاصی نداشتم دوست دارم ...

استرس مگه میشه نداشته باشم

کاملتر جواب میدی سوالامو؟

خب آدم وارد یک محیط جدید و بزرگتر میشه

کم کم وارد اجتماع میشه با استادای جدید آشنا میشه قراره به علم و دانش افزوده شه همین باعث میشه ذوق داشته باشیم البته چون یک محیطیه که تازه ما واردش میشیم و برامون کمی نا آشناس طبیعیه استرس هم بهمون دست بده اما اینکه شما میگین اصلا حس خاصی نداشتین جای تعجبه