2777
2789

اینا که خوبه من خوندم تو اون سهساعت نخورید ننوشید نخوابید، از وسایل الکترونیکی مثل گوشی دور باشید، بیرون خونه نباشید 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بیرون خونه نباشیم ؟؟

باور کن خودمم نمیدونم حتی اعتقاد هم کامل ندارم فقط خوندم 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

پس چه غلطی بکنیم همه چیز که ممنوع شد.هفت و نیم شب تا نه و نیم شبه؟

نه 19:57 شروع میشه تا 23:40 حدودا

اینا که خوبه من خوندم تو اون سهساعت نخورید ننوشید نخوابید، از وسایل الکترونیکی مثل گوشی دور باشید، ب ...

چرته و پرته

فقط گفتن مدیتیشن کنید، تو مدیتیشن تصویرسازی آرزوهاتون رو کنید

ارزوهاتون رو روی کاغذ بنویسید بعد تو اب حلش کنید و بریزید توی باغچه یا دور