2777
2789

مبارکه مثبته

ب دل خوش بغلش کنی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اسی جان خوبی 

تو فکرتون بودم ، گفتم بیام پیام بدم ببینم باردار هستین؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سلام اسی جان خوبی تو فکرتون بودم ، گفتم بیام پیام بدم ببینم باردار هستین؟

سلام عزیزم نه متاسفانه پریود شدم با اینکه سه تا بیبی چکم مثبت شده بود نمیدونم چرا.ایشالا که خیره.

سلام عزیزم نه متاسفانه پریود شدم با اینکه سه تا بیبی چکم مثبت شده بود نمیدونم چرا.ایشالا که خیره.

سلام گلم ، خیلی ناراحت شدم 😞

منم دوبار قرص لتروزول خوردم ولی نشد ، خدا نخواست🥲

ان شاءالله هرچی صلاح ما دونفر هست همون بشه 🤲

من دلم برای شما روشنه 🙂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سلام گلم ، خیلی ناراحت شدم 😞منم دوبار قرص لتروزول خوردم ولی نشد ، خدا نخواست🥲ان شاءالله هرچی صلاح ...

منم این ماه دومه لتروزول میخورم ایشالا که میشه عزیزممم حتما میشه توکل به خدا سال دیگه جفتمون نینی به دستیم مطمعنم❤️❤️❤️

منم این ماه دومه لتروزول میخورم ایشالا که میشه عزیزممم حتما میشه توکل به خدا سال دیگه جفتمون نینی به ...

ان شاءالله🤲

منو تگ کن بیام تاپیک بارداریت رو باهم جشن بگیریم😍🤰