2777
2789
عنوان

پارنترم

68 بازدید | 10 پست

کار می‌کنه سر ی زمینی

بعد غذا بردم براش گفته بود نامزد رفیقم اومده سر بزنه رفیقم چون رفیقش هم سر اون زمین باهم کار میکنن بعد من که رفتم دیدم پارنتر من و اون نامزد رفیقش با هم تنها اونجان بعد دختره هی می‌گفت چرا سامان ( نامزدش یا همون رفیق پارنترم ) چرا نمیاد کجا رفته و اینا 

خیلی زورم اومد تنها بودن اونجا ن اینکه شک داشته باشم کاری کردن ولی زورم اومد 

چی بگم به پارنترم 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

هیچی نگو مگه چیه

ناراحت شدم 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنای رابطه اعتماده

اره ولی مقصر خودشه که انقد اذیت میشم بابت کاراش 

ن توجه درست حسابی بم می‌کنه .

نه اولویتشم 

کلی ام با این دختره صمیمیه میبینع ناراحت میشم هیچ از مقدار صمیمیتش کم نمیکنه

کات

حق دارم ؟

کات

نمی‌دونم به هرکی میگم میگن تو سخت گیری 

اما بخدا من از لحاظ عشق ، حمایت ، ودرک صدمو همیشه گذاشتم اما اون عوض شده از طریق جزئیات رفتاراش اینو حس میکنم 

مثلا من چکار پنج بار  بش زنگ زدم از صب تا عصر هی رد می‌کرد شب زنگ زده میگه خونه بودم ی سریال دان کردم پا اون بودم ولی نکرد این سریالو دو دقع ببنده جواب منو بده ، یا پشت هم ریلز می‌فرسته برام ولی این همه متن عشقولانه و این چیزا براش فرستادم یکیشون جواب نداد میگه دیدم ولی  خاب به سرم بود 

خیلیم با این دختره نامزد رفیقش صمیمیه ولی رفیقش جرئت ندارع از دست دختره با کسی صمیمی باشه اگه منو رفیق این جایی تنها می‌بودیم دختره شر به پا میکرد

نمی‌دونم به هرکی میگم میگن تو سخت گیری اما بخدا من از لحاظ عشق ، حمایت ، ودرک صدمو همیشه گذاشتم اما ...

من باشم این کم توجهی را تحمل نمبکنم 

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز