2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 32 پست
نه خب تجربی رتبه 4000 هزار خیلی خوبه 500 هزار تا شرکت کننده داره چند برابر ریاضی

ربطی نداره۴٠٠٠ریاضی معادل۱۲٠٠٠تو تجربیه،  ک طرف پرستاری و پزشکی تعهدی میاره و اونقدی تفاوت نداره

بابا خب چیکارکنم الان دولتی خیلی عذاب اورع😐💔اگ برم شهرای دیگ بلایی سرم اومد چی، اخه اطراف تهران د ...

چرا عذاب اور باشه مدرک دولتی خیلی بهتر خب بعد امنیتم داره همدان من خودم همدانم نترس بلایی سرت نمیاد خوابگاهاشم عالیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا عذاب اور باشه مدرک دولتی خیلی بهتر خب بعد امنیتم داره همدان من خودم همدانم نترس بلایی سرت نمیاد ...

ینی برم اونجا؟ اخه من خونوادم طوری نیستن ک بتونن هرماه برن و بیان.  باید کلا با اتوبوس و اسنپ برم و بیام

بابا خب چیکارکنم الان دولتی خیلی عذاب اورع😐💔اگ برم شهرای دیگ بلایی سرم اومد چی، اخه اطراف تهران د ...

همدان ک نزدیک تهرانه ۳،۴ ساعت راهه

چه بلایی سرد میخاد بیاد😐💔مگ میخای جایی بری یا کاری کنی؟

اتفاقا دولتی خیلی خوبه من خودم رازی میخونم کامپیوتر از دستش نده

ینی برم اونجا؟ اخه من خونوادم طوری نیستن ک بتونن هرماه برن و بیان. باید کلا با اتوبوس و اسنپ برم و ...

اره صدرصد دولتی همدان اوردی بیا اینجا امنیتشم عالیه اب و هوا و جای دانشگاهشم خیلی خوبه خوابگتاهاشم که گفتم تمیزه

یه ماکسیم میگیری هر ماه خودت میری و میای یا تهش با اتوبوس تازه ماکسیم امنیتم داره

اره دیگه ولی با 4000 تجربی خیلی فرق داره

نه اونقدی فرق نداره یکی بخواد بخونه درس میخونه واس کامپیوتر شریف هم همونقدی درصد میخواد ک واس دندون پزشکی شهید بهشتی میخواد