2777
2789
عنوان

کادو مادر شوهرم رو قبول نکردم

310 بازدید | 26 پست

بیست سالمه یکساله عقد کردم 

تاپیک قبلیم همه چیز رو توضیح دادم برین بخونین 

پیرو حرفایی که مادر شوهرم زده بود و عروسی پسر همکارشو به تولد من ترجیح داده بود و میخواست شوهرمو به زور ببره عروسی امروز باز زنگ زده بود اول تولدمو تبریک گفت بعدم گفت شماره کارتتو بده به عنوان کادو پول واریز کنم منم به خاطر حرفایی که زده بود پیچوندم گفتم من کارتم خراب شده امروز رفتم سر کوچه چیزی بخرم دیدم نمیتونم از حسابم پول برداشت کنم 

واقعا هم دلیل این کاراشونو نمی‌فهمم یکی به نعل میزنن یکی به میخ تاپیک قبلمو بخونید متوجه میشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تولدت رو میشد یه روز دیگه هم بگیری ولی عروسی همون شب بوده 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

شما تولدت رو میشد یه روز دیگه هم بگیری ولی عروسی همون شب بوده

ببخشیدا ولی امسال اولین سالی بود که شوهرم واسم تولد می‌گرفت انتظار نداشتین که برم عروسی هفت پشت غریبه 

عروسی مهم ترع ها

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یعنی کار مادرشوهرت بوده؟

اره چون که همکارش نمیدونه اصلا مادر شوهرم چندتا بچه داره رسما هفت پشت غریبه بوده بعدم تو کارت عروسی ننوشتن حتما پاشین بیاین اگه نیاین گناه کبیره حساب میشه یکی ممکنه نتونه بیاد 

من خودم عروسم و تا دلت بخواد از مادرشوهر کشیدم 

ولی چی میشه مثلا تو‌با شوهرت و مادرش می‌رفتی عروسی خوش میگذروندی 

فرداش تولد با حضور هر دو خانواده 

شام + کیک

این فقط خداست که میمونه

ببخشیدا ولی امسال اولین سالی بود که شوهرم واسم تولد می‌گرفت انتظار نداشتین که برم عروسی هفت پشت غریب ...

والا بعضیا ی حرفی میزنن توش ادم میمونه اگ بحث کرد بگو همکارتم از بچه هاش میگذره بخاطر تو؟

حتی تبریک تولدم نمیتونست قبل عروسی بگه😑

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ناراحت نشو ازم 

ولی همسرت بسیار بی سیاست هست ، نباید جزییات صحبت مادرش رو بهت بگه ،

اگه بخواد اینجوری ادامه بده ، خیلی آسیب میبینی .... 

هر چیزی رو ، گوشهای ما نباید بشنوه ، این میگن خود مراقبتی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من خودم عروسم و تا دلت بخواد از مادرشوهر کشیدم ولی چی میشه مثلا تو‌با شوهرت و مادرش می‌رفتی عروسی خو ...

الان بهت میگم چی میشد 

خرج اضافه رو دست شوهرم اونم تو موقعی که تو نامزدی هستیم و باید به فکر خرج عروسی و پول خونه باشیم ☺️

مامان بابای من شعور دارن گفتن ما از شوهرت توقع نداریم ما رو ببره بیرون شام بده اولین سالیه که داره واست تولد میگیره تنها هرجا خواستین برین 

ولی مامانش به خاطر عروسی هفت پشت غریبه که اصلا منو هم نمیشناسن‌ زده بود به اون در شب قبلش گفتن عروسی فلانیه میای؟؟ منم محترمانه گفتم نه

به چه علت ؟؟ عروسی فک و فامیلشون که نبوده بعدا حرف در بیارن بگن اره عروس فلانی نیومده بود

تاپیک قبلت رو خوندم همسرت نباید حرفهای مادرش رو به شما منتقل کنه اینطور ی بینتون کنتاک پیش میاد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

وشوهرتم اگ حرفی زد لبخند بزن بگذر 

و بموقع خودت بدتر ازونا برخورد کن مثال تولدش توعم نرو چندروز بعد زنگ بزن برا تبریک

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

صاحب عروسی احترام گذاشته دعوت کرده و شمارم جزو مهمونا حساب کردن..بهتر بود تولد روز دیگه ای می بود

راستش من به عنوان خواهر شوهر اگه باشم و زن داداشم تولدش رو درست روزی بذاره که عروسی دعوتیم شخصا ناراحت میشم و حس میکنم از عمدا

حتما مادر شوهرت با همکارش سالیان درازی هست که دوسته و واجب بوده که برین