2777
2789
عنوان

بوی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 49 پست

کسی برای بوی بد دهان پیشنهادی داره؟ گلوم خیلی خلط داره همیشه دماغمم کیپه همش چیکار کنم خستمممم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

نمی‌دونم فکر کنم آخه من و خانوادم هیچ وقت حسش نکردیم یعنی هرروز یه لباس جدید بپوشم برا هر کلاس؟

دقیقا مشکل از لباست هست

بالاترم گفتم

باید دوش میگیزی کلا همه چیو بریزی ماشین

حتی شال و اینا

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ازت پزشکی اینو بهت گفت؟

بله

پزشک متخصص پوست و اینا نبود اما پزشک بود خودش استفاده کرده بود نتیجه گرفته بود به مامانم معرفی کرد. باز مامانم استفاده کرد نتیجه گرفت به من گفت منم استفاده میکنم

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

من پودر زاج میزنم

این چجوریه دیگه نشنیدم تاحالا 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
نمی‌دونم فکر کنم آخه من و خانوادم هیچ وقت حسش نکردیم یعنی هرروز یه لباس جدید بپوشم برا هر کلاس؟

من مانتورو هر روز نمیشورم

ولی بلوز و اینارو سریع میشورم 

بعد تند تند هم مام زیربغل میزنم 

موهای بدنتم سریع بزن 

بعد مثلا بعضی دوستای من که گاهی ممکن بود بو بدن به خاطر این بود که مثلا لباسای بیرونشون به جارختی بود که مادره قورمه سبزی درست میکرد یا سیرداغ اینا لباسشون بو میگرفت اینه که مثلا لباساتو بذار تو یه اتاق که بو نده و یا کمد 

این کارارو بکنی همیشه بوی گل میدی 

من دهنم و نفسم بو میده حتی با دهن بسته از دماغم بو میده البته همسرم میگه و درمان نمیشم

چرا درمان نمیشی 

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

گلم هرروز قبل از اینکه بری بیرون از خونه حتما دوش بگیر و شامپو بزن ک بدنت خوشبو بشه، و ب لباساتم عطر زیاد بزن موقع بیرون رفتن، اگر عطر عربی یا عطرای عصاره ای بگیری ک حالت روغنی دارن خییییلی ماندگاریشون زیاده، وقتی هم برمیگردی خونه حتی اگر فقط یک ساعت بیرون بوده باشی ، لباسات رو کااااامل بشور با مایع لباسشویی یا شامپو و ب هیچ عنوان لباسی ک پوشیدی رو همینجوری نیار بذار تو کمد  ک دفعه بعد بپوشی، معمولا بوی عرق کهنه رو لباس ک بمونه بار دوم ک بپوشی خییییلی اون بو تیز و تند میشه و همه متوجه میشن،اینکارا رو کنی همیییشه بوی گل میدی، میتونی وقتی اومدی خونه هم مجدد ی دوش کوتاه بگیری و موهاتو خیس نکنی ، فقط زیربغل و ب...نی رو شامپو بزنی ک باز خوشبو بشی، صبح زود ک بیدار میشی ی قاشق غذاخوری خاکشیر بریز تو ی لیوان  آب جوش و بذار ولرم ک شد بخور، و تا یکساعت بعدش هیچی نخور، برا پاکسازی کبد عالیه،20 روز ک بخوری خودت متوجه تغییرات میشی

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ی دوستی دارم ک خودش بهم اقرار کرد ک من خیلی عرق میکنم و عرقم بو میده و خودمم چند بار متوجه بوی عرقش شدم ولی اصلا ب روش نیاوردم، بهم میگفت هرروز دوش میگیرم ولی بازم بو میدم ، تا اینکه ی روز باهم بودیم و ی مسیری رو پیاده رفتیم و رسیدیم ب خونه شون ، وقتی رفتیم داخل دیدم مانتوش رو درآورد و گذاشت لای بقیه مانتوهاش ، بعدها ک سر یه حرفی شد من بهش گفتم من اگ 5 دقیفه هم بیام بیرون مانتویی ک پوشیدم رو میشورم و اون گفت وااای نه من اصلا حوصله ندارم و همینجوری تا چند روز میپوشم ی لباسو، خب تعجبی هم نداشت ک اون بو رو از خودش ساطع کنه!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊