2777
2789
عنوان

بوی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادکلن

بوی تیزی داشته باشه اوکیه؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

صابون تریکلوزان گلمر استفاده کن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
به پنبه آبلیمو بزن و به زیر بغلت بزن بعد چند دقیقه با آب بشور

چند وقت یه بار این کارو انجام بدم؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

من مام نیکااستفاده میکنم بوعرق نمی‌گیرم اصلا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

کی گفته؟شاید لباسات بوی عرق میدنمن از بیرون بیام حتما تمام بلوز و اینارو میشورملباس زیر هم شده تا رو ...

نمی‌دونم فکر کنم 

آخه من و خانوادم هیچ وقت حسش نکردیم 

یعنی هرروز یه لباس جدید بپوشم برا هر کلاس؟

لباساتو بشور شاید از لباست بوده اکثر لباسا جنسشون پلاستیکه و بشوریشون هم‌بو میگیرن

بعد حمومت از بلدی اسپلش داو استفاده کن من تعریف رایحه خیارشو شنیدم خنکه خودم از گلابیش استفاده میکنم راضی ام

وقتایی که وقت حموم ندارم زیر بغلمو میشورم از دستمال مرطوب مخصوص بانوان استفاده‌کن بعد هم بادی اسپلش بزن تا دو روز بو نمیگیری

پماد زینک اکساید بعد از حموم میزنی زیر بغلمن خودم سه چهار ساله دارم میزنم تا حالا نه غدد لنفاوی ورم ...

مرسی ازت 

پزشکی اینو بهت گفت؟