2821
2789
عنوان

اداره پست

74 بازدید | 10 پست

بچه‌ها من توی آنلاین شاپ یه چیزی سفارش دادم بعد صاحب شماره منو ازم نگرفت و اداره پستم الان شمارمو نداره بعد گفت اشکال نداره اگه می‌خوای از محصولت باخبر شی برو تو سایت اداره پست این کد مرسوله رو بزار ببین چه خبره بعد لان متأسفانه سایت اداره پست برای من بالا میاره ولی اون قسمت که می‌خوام کد مرسوله رو بزنم میزنه دسترسی به این سایت امکان‌پذیر نیست حالا موندم چیکار کنم چون نمیشه تا یه هفته همش خونه بمونم تا یه وقت بیارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنظیمات نت گوشیت مشکل داره

ذره بین نصب کن

درخواست ندین😡،،، ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! بیاد رفیقم که شد رفیق شهیدم 💔 برا شادی روحش ی صلوات بفرست لطفا♡ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡

صبر کن تا سایت درست بشه

یه وقتایی خیلی شلوغ میشه و بالا نمیاد

یکم صبر کنی اوکی میشه

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

احتمالا سايت گير كرده. 

دوبارن امتحان كن. 

سري بعد هم حتما اسم و فاميل و شماره و ادرس و كد پستي همه چي بهشون بده. دقيق

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠