2777
2789
عنوان

پزشکی یا فیزیو❓️

163 بازدید | 18 پست

بعضیا میگن پزشکی سخته تا 7 سال بخونی میشی پزشک عمومی، چن سال تخصص میخونی تا متخصص شی 30، 35 سالت میشه

از طرفی هم میگن فیزیو زود بازده هس و درآمدش خوبه زود میرسی

نظرتون با این حال کدوم باکلاس تره؟👀🫠

La

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم پرستیژ پزشکی با هیچ رشته ای حتی دندون قابل مقایسه نیست درسته که جامعه الان رفته سراغ دندون و ف ...

هرکسی میدونه پزشکی قابل قیاس نیست ولی هرکسی علاقه نداره خوشش نمیاد و حتی توانایی شو نداره

عزیزم من پزشکی میخونم ببین دقیقا همینه من سال ۶ ام کشیکای داغون و درسای سنگین و واقعا هیچ پولی نیست توش با مشاوره و این چیزا من ماهی ۱۸ در میارم به زور

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
فیزیو 7..6تومن سرمایه میخواد

سلام عزیزم من تصمیمو گرفتم انتخاب رشته با سوابق انجام ندادم تابستون کافه کار کردم هفت تومن پس انداز کردم باقیشو از بابام گرفتم اشتراک الماس ماز خریدم الان تو انتخاب استاد موندم اگه میدونی بگو کدوم خوبه پایه ام صفره 

ریاضی کرمی / زیست فرهمندنیا / فیزیک بین شجاعی و میرحسینی موندم / شیمی بین هادیان فرد و بازرگان موندم شیمی مومن زاده هم هست

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
هرکسی میدونه پزشکی قابل قیاس نیست ولی هرکسی علاقه نداره خوشش نمیاد و حتی توانایی شو نداره

میدونم گلم من خودمم ندارم مطمئنم،ولی تاپیک اسی رو ببین راجب اینکه کدوم باکلاس تره پرسیده برای همین گفتم

درجستجوی‌عدالت...

سلام عزیزم من تصمیمو گرفتم انتخاب رشته با سوابق انجام ندادم تابستون کافه کار کردم هفت تومن پس انداز ...

سلام خوبی عالیه افرین منم ازپایه صفرشروع کردم مطمعنم موفق میشی راستش ازاینا فقط کرمی. رو میشناسم سرکلاس بقیه نبودم

انتخاب کلاس خیلی دقت کن ..ریاضی ملاک پور اصلا نرو هیلی قوی وسطح بالاس یحیوی باید فیزیکت متوسط باشه فراهانیم من نتیجه نگرفتم حقیقتا حنیفم پایه درسی میخواد بقیه رو ندیدم

این کاربری تعلیق داعم...

سلام خوبی عالیه افرین منم ازپایه صفرشروع کردم مطمعنم موفق میشی راستش ازاینا فقط کرمی. رو میشناسم سرک ...

ممنون عزیزم امیدوارم منم موفق بشم 🥰

پس انتخاب کرمی قطعی شد

بهم گفت شجاعی برای فیزیک از پایه میگه من جلسه نمونه شو دیدم متوجه میشم

ماز فراهانی نداره هادیان فرد داره با مومن زاده باید نگاه کنم ببینم کدوم بهتر یاد میگیرم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم