2777
2789
عنوان

برفک دهان

64 بازدید | 8 پست

روی زبونم یه لایه برفک سفید زده مث زبون نوزاد خلط پشت حلق هم دارم از دکتر و سرم خسته شدم درمان گیاهی سراغ دارین اصلن چرا اونجوری میشه

👈درخواست دوستی نمیپذیرم👉 از سال 92با اکانت های مختلف عضو نی نی سایتم🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندوقته مبتلا هستید؟تکرار میشه؟

کبد چرب و تخمدان pco دارم تیروییدمم کم کاره به خاطره سردی هس یعنی؟ اخه گرمی هم بخورم خفه میشم

عزیزم یک متخصص دهان دهان برو نشون بده. شاید خدایی نکرده لیکن پلان باشه چون تکرار میشه. با یک دهانشوی ...

میشه بگین چه دهانشویه ای؟؟

میشه بگین چه دهانشویه ای؟؟

ببخشید دیر جواب میدم. اول باید برید یک متخصص دهان معاینه بشید. چیزی که میفرمایید شبیه برفک هست چندتا عامل داره. شاید قارچ باشه شاید بیماری خود ایمنی باشه شاید لیکن پلان باشه شاید همون برفک باشه یا حتی افت و پلاک دهان. یا حتی ممکنه کمبود یک ویتامین بدن موجب این قضیه بشه.

هرکدوم داروش با بقیه فرق داره.

مثلا دارو برای لیکن پلان یک دهانشویه ساختنی هست از چند تا شربت دیفن هیدرامین و نیستاتین و چند قلم دارو دیگه

یا داروی قارچ قرص ضد قارچ هست.

حتما پیش یک دندانپزشک متخصص دهان ویزیت بشید.

حواستون به این مورد باشه که زخم یا لکه سفید بیش از دو هفته در دهان باشه حتما باید پیگیری بشه.

2790
2778
2791
2779
2792