2777
2789
عع من میخواستم ۲۲ شهریور آزمایش خون بدم. یعنی ندم بنظرت؟ چون خون زودتر از بی بی چک نشون میدع.

من از هوش مصنوعی پرسیدم گفت ۲۱ یا ۲۲ ازمایش خون نشون میده ولی اگر عددش کم باشه نیازه دوباره ۴۸ ساعت دیگه مجدد تست بدی 

من ازمایش خون نمیدم 

همین بی بی چک میزنم 

بی بی چکم مثبت شد میرم ازمایش خون

حالا اگر ازمایش خون دادی خوش خبری بده بم 

من از هوش مصنوعی پرسیدم گفت ۲۱ یا ۲۲ ازمایش خون نشون میده ولی اگر عددش کم باشه نیازه دوباره ۴۸ ساعت ...

من میخوام زودتر تکلیفم روشن شع برای همین میخوام آزمایش خون بدم. شما چند وقتع اقدامی؟

🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام زودتر تکلیفم روشن شع برای همین میخوام آزمایش خون بدم. شما چند وقتع اقدامی؟

با امروز ۸ روزه اقدام کردم و در کلماه اول اقداممه و ازمایش ذخیره تخمک نمیدونم چیه اونو دادم خوب بوده 

عزیز دلم همونه دوتایی ذوقشو داریم چند روز ب پریودیتون مونده؟ من ۶ روز دیگه موعودمه

ارع خیلی ذوق دارم کاش بشع برای هر دوتامون و هرکی ک منتظرع❤

من امروز سومین روزیع ک پریود نشدم تا الان

🙂

ارع خیلی ذوق دارم کاش بشع برای هر دوتامون و هرکی ک منتظرع❤من امروز سومین روزیع ک پریود نشدم تا الان

اگه از پریودیتون رد شده پس میخوای ازمایش خون بده خیالت جم بشه عزیز

اخع توی اینترنت نوشتع حداقل ۱۱ روز بعد از لقاح معلوم میشع توی خون. من هنوز ۷ روز میگذرع بنظرت معلوم ...

من زنگ زدم آزمایشگاه گفت بزار پریودیت رد بشه بیا ازمایش خون بده میخوای زنگ بزن بپرس از خود آزمایشگاه اینترنت و ولش کن خواهر ببین ازمایشگاه چی میگه من در خواست دوسای بلد نیستم بدم شما بدع