2777
2789
سلامبه روی ماهت من سینم سینه سمت چپم رگش زده بیروندیروز مزه فلز میداد دهنم ولی امروز کم شدهمن امروز ...

منم همین الان نگاه کردم رگ آبی تقریبا زدع از سینع هام معلوم میشع. دلم یکم درد میکنع گاها. و اینکع درد و کشیدگی تخمدان دارم از فردای اقدامم. نگران نباش احتمالا ما داریم زود بی بی چک میزنیم ک منفی میشع جوابش. ایشالا هفتع بعد مثبت میشیم. من هنوز بی بی نزدم فردا صبح میزنم.

🙂

منم همین الان نگاه کردم رگ آبی تقریبا زدع از سینع هام معلوم میشع. دلم یکم درد میکنع گاها. و اینکع در ...

به منم خبر بده انشالله خبرای خوش بدی چند روز تا موعود پریودتون مونده عزیز دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم خبر بده انشالله خبرای خوش بدی چند روز تا موعود پریودتون مونده عزیز دلم

چشم عزیزدلم بهت خبر میدم شما هم بمن خبر بدع ایشالا بزودی بیای خبر حاملگیتو بدی. من ۶ روزع اقدام کردم و امروز دومین روزع ک عقب انداختم. شما موعدتون کی هست؟

🙂

سلام والا من اقدام نبودم جلوگیری طبیعی داشتم ۴روز مونده ب موعدم حالا اینجا کمرنگه خودم نگا میکنم پرر ...

عامل حامله شدن نصف بیشتر خانوما همین جلوگیری طبیعی بوده

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

چشم عزیزدلم بهت خبر میدم شما هم بمن خبر بدع ایشالا بزودی بیای خبر حاملگیتو بدی. من ۶ روزع اقدام کردم ...

من ۷ روزه اقدام کردم دقیقا روز تخمک گذاریم اقدام کردم ک تا امروز شده ۷ روز و ۷ روز هم مونده ب پریودیم

این منفیه قطعا

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ارع منم ناامید شدم از صبح کلی هم ناراحتم میگم شاید زود زدیم نظرتو چیع؟

زود ک زدیم ولی ادار سر صبح بوده من انتظار داشتم ی هاله کم بندازه ولی زود زدیم نا امید نشو عزیز دلم بیا صبر کنیم تا ۲۱ باهم ۲۱ شهریور تست بزنیم به هم خبر بدیم

زود ک زدیم ولی ادار سر صبح بوده من انتظار داشتم ی هاله کم بندازه ولی زود زدیم نا امید نشو عزیز دلم ب ...

عع من میخواستم ۲۲ شهریور آزمایش خون بدم. یعنی ندم بنظرت؟ چون خون زودتر از بی بی چک نشون میدع.

🙂