2777
2789
عنوان

حق با کیه ؟؟

129 بازدید | 8 پست

بعدازظهر ب نامزدش پیام میده ی کلیپ براش میفرسته با شوق و ذوق و برنامه از قبل چیده شده اون کلیپو درست کرده گلچین عکساش برای نامزدش. نامزدش جواب نمیده ینی انلاین نیست ک جواب بده خلاصه دختره چند بار بهش زنگ میزنه نامزدش بعد ی ساعت جواب میده ک چته چرا زنگ میزنی ولی سریع پیامشو پاک میکنه ک دختره نبینه اما اون میبینه و ناراحت میشه هرچی نامزدش میگه ببخشید با خانوادم دعوام شده عصبانیم سرم درد میکنه هیچ جوابی بش نمیده اخرش دیگه خیلی پیام میده دختره میگه چته چرا هی زنگ میزنی خودت گفتی بت زنگ نزنم منم کارت ندارم پسره هم میگه خدایا مرگ خستم و خلاصه دیگه هیچ پیامی ردو بدل نمیشه تا یک ساعت بعد ک پسره میگه میخام بخابم شب خوش دختره هم خیلی ناراحت میشه ک این همه زحمت کشیده و اون کلیپو فرستاده دریغ از هیچ جوابی ن توضیحی ن چیزی . بنظر شما حق با کیه ؟

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

وقتی یکی دعواش شده نباید انتظار داشت زود مودشو عوض کنه و واس عکسای نامزدش شاد شه. ولی پسره هم حق نداره بگه چته چرا هی زنگ میزنی

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظورم دختره بود.گفتی نامزد داره که

متوجه نشدم ولی من نامزد ندارم این قضیه هم بین ی دخترو پسره 

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم