2777
2789
عنوان

ژله هام نمی بنده

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست

قشنگ حلش کردی؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ حلش کردی؟؟

بله 

روی کتری صاف کردمشون

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ژله اول با ی لیوان آب جوش حلش میکنی بعد ی لیوان آب سرد می‌ریزی روش چند دقیقه میزاری بیرون بعد میزار ...

همین روش رو انجام دادم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یک پیمانه لیوان فرانسویی اب جوش یک پیمانه هم اب سرد

دفعه دیگه هر دوتا لیوان آب جوش بریز یه نصف لیوان دیگه هم بریزی حتی ژله می‌بنده 

باید آب داغ باشه تا محلول قشنگ باز بشه 

منم یه بار مثل شما درست کردم اصلا ژله نبست

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  https://daigo.ir/secret/9647343337

دفعه دیگه هر دوتا لیوان آب جوش بریز یه نصف لیوان دیگه هم بریزی حتی ژله می‌بنده باید آب داغ باشه تا م ...

یعنی اب سرد رو اضافه نکنم؟؟؟

اضافه نکنید بهتره هر دوتا لیوان آب جوش باشه تا حتی یکمم آب بیشتر باشه سفت سفت میشه

اهان ممنونم 

الان دوباره نگاه کردم انگار داره می بنده

اهان ممنونم الان دوباره نگاه کردم انگار داره می بنده

حالا یه ساعت هم کمه باید زودتر درست میکردی میذاشتی 

تا شب آماده میشه سفت میشه

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  https://daigo.ir/secret/9647343337