2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

174 بازدید | 13 پست

خیلی شنیدیم که میگن زن باید تو رابطه سیاست داشته باشه یا مثلا فلان زن با سیاست شوهرشو گرفته تو چنگش من شخصا به این موضوع اعتقاد ندارم چیزایی هست که بیشتر به روانشناسی  مریوط میشه و زن و مرد باید اینا رو درمورد هم بدونن مثل اینکه مردا وقتی خسته چجور رفتار کنی یا جوری رفتار نکنیم که حالت کنترل داشته باشه اینا بیشتر مربوط به روانشناسی مرداست و نمیشه گفت سیاست زنانه این نظر منه 

حالا شما بگید که به سیاست زنانه اعتقاد دارید یا نه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی رابطه سیاست نباید باشه

باید سواد و آگاهی کامل باشه

درباره جنس مخالف، ازدواج، حل کردن مشکلات و...

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

برای همه نمیشه یه اصل رو راه برد آدما تفاوت دارن.هرکسی بستگی به تربیت و نوع خانوادش و خلق و خوی ذاتی ...

یعنی سیاست رو بعضی مردا جواب میده بعضیا نه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
توی رابطه سیاست نباید باشهباید سواد و آگاهی کامل باشهدرباره جنس مخالف، ازدواج، حل کردن مشکلات و...

موافقم

سیاست با بحث روانشناسی فرق داره ، زنی که سیاست داره نمیاد بدی های خانوادوشو بگه به شوهرش اینجوری توی دعوا شوهر اون بدیارو میکوبه سر دختر که این موضوع ربطی ب روانشناسی نداره ،یا امثال اینا زیاده که زن عاقل هم باید سیاست داشته باشه و هم زبببان عقل و بدن شوهرشو بلد باشه مثلا این به روانشناسی مربوطه که ذهن بعد از کار خسته هست و باید اقا از سرکار اومد با یه چای و شیرینی پیشواز همسر رف و...

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

سیاست با بحث روانشناسی فرق داره ، زنی که سیاست داره نمیاد بدی های خانوادوشو بگه به شوهرش اینجوری توی ...

چیزی که میگید صدرصد درسته ولی دلم میخواد بدونم اینکه میگن فلانی با سیاست زنانه شوهرشو گرفته نو چنگش اون سیاست واقعا چیه

من کاری نکردم خودش اومد تو چنگم😂😂😂

منم فکر میکنم نیازی نیست کار خاصی کنی فقط باید خودت باشی

چیزی که میگید صدرصد درسته ولی دلم میخواد بدونم اینکه میگن فلانی با سیاست زنانه شوهرشو گرفته نو چنگش ...

مثلا بعضی مردا از یه کارایی خوششون نمیاد مثلا روی مادرشون حساسن زنی که سیاست داره نمیاد از مادرش بد بگه هرچیزی شد رو نمیاد بگه به همسرش زرنگ باشه وقتی مادرشوهر اذیت کرد یا تیکه انداخ به دور ازچشم همسر جوابشو میده و اونی که هی بدی میگه بزار مادرش باشه نه زنش این سیاسته. با سیاست گرفته چنگش یعنی چی؟ یعنی گوشیشو چک میکنه اما مرده نمیدونه گوشی چک میشه رودر روشم میگه اونقدر اعتماد دارم که نیازی به چک کردن نیست اینجوری مرد خطایی هم کنه خجالت میکشه که وای اون بهم اعتماد داره نباید خیانت کنم اما جلوش هی بگی مشکوکم بهت هرکاری هم میکنه چون میگه خب مشکوکه بهم ....یا یه مورد دیگه مرد تو گوشیش فیلم ناجور میبینه و زن باسیاست اینو فهمیده نمیاد مستقیم بگه شب موقع رابطه فیلم باز میکنه که باهم ببینیم و جوری مردو تحریک میکنه که دیگه مرده حال نمیکنه بدون زنش فیلمو ببینه و این اخلاقشو میزاره کنار و .......... 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم