2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی ب اقدامات های دادگاهی تون داره و وضیعت مالی تون چون استعلام گرفته میشه و تحقیقات هم داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عاره کمیته امداد و بعضی خیریه ها زنان سرپرست خانوار رو تحت حمایت میگیرن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

میشه درصورتی که بچه داشته باشی

کمیته امداد تحت پوشش خودش قرار میده

واولویت قرارت میده اگه خواستی وام اشتغال زایی بگیری 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

حمایت نمیشه اگه مهریه داره کیف می کنه  اگه نداشته خانواده حمایت کنه خوب هست اگه خانواده سنتی نباشه خوبه 

ولی اگه  خانواده سنتی زن مطلقه مثل یه بدبخت خدا زده می بینن که خراب متاسفانه دیدم که میگم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
نمیدونم فک نکنم

اخه مشاور طلاقمونم یه چیزایی گف برای همین کنجکاو شدم از اونجایی ک حمایت مالی نمیشم وشغلی هم ندارم از پس هزینه هام برنمیام منم دوس دارم مثله هم سن و سالام دنبال چیزهایی ک علاقه دارم برم ولی بدتر هی افسرده تر میشم توی خونه با فشارهای ک خانوادم روم میزارن

آره حقوق دارن ..البته بستگی داره وضعیت مالی چک میکنن ..اینکه چیزی بنامت باشع نباشهکجا زندگی میکنی

چیزی بنامم نیس بیکارم ولی داخل دوران عقد طلاق گرفتم نمیدونم بتونم دنبالش برم یانه

حمایت نمیشه اگه مهریه داره کیف می کنه اگه نداشته خانواده حمایت کنه خوب هست اگه خانواده سنتی نباشه خ ...

مهریمو بخشیدم و خانوادمم کسی کمکم نمیکنه و مامانم داخل زراعت کارگری میکنه و هزینمو میده و بله خانوادمم سنتی خیلی اذیتم میکنن

مهریمو بخشیدم و خانوادمم کسی کمکم نمیکنه و مامانم داخل زراعت کارگری میکنه و هزینمو میده و بله خانواد ...

بنده خدا مادرت

خدا سلامتی بده بهش

دستشو ببوس

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز