2777
2789
عنوان

فرشم زرد شده

143 بازدید | 13 پست

دیروز دخترم آب دستگاه بخور رو خالی کرد رو فرش زرد شده و از دیروزه خشک نشده ،  با شامپو فرش کشیدم روش ولی چون خیسه و آب داخلش مونده بدتر زرد شد ، تازه یه هفته بود فرشامو بعد دوسال داده بودم قالیشویی🥲 انقد رفته رو مخم نمی‌دونم چکارش کنم ، راهی ندارید برای از بین بردن زردی فرش؟

❤️

منم اینجوری شد پاک نشددد بزار خشک ش باز بده بشورن من شامپو فرش صابون همه چییی امتحان کردم نشد فرشامم سفید قشنگ معلومهه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
منم اینجوری شد پاک نشددد بزار خشک ش باز بده بشورن من شامپو فرش صابون همه چییی امتحان کردم نشد فرشامم ...

دقیقا همچنین 😭 نه بابا شوهرم دیگه نمیده بشورن همینطوریشم هی منت میذاره میگه مواظب نبودی فلان

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همچنین 😭 نه بابا شوهرم دیگه نمیده بشورن همینطوریشم هی منت میذاره میگه مواظب نبودی فلان

خیلی تودیده 

؟؟ ببین بزار خشک ش صابون بچه سفیدا بخرر  خیس کن بزم روش بادستمال خشک پاکش کن ببین پاک میش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

عزیزم چون قالیشویی دادین، اینجوری شده بعد اینکه اب ریخته

نمیدونم چه موادی میزنن، من یه قالی کوچیم داشتم برای اتاق خواب، کرم ریخته بود روش، حالا چون کوچیک بود خودم تو حموم شستم، اینقد ازش اب زرد اوند

گذاشتم کامل اب کشی، ابش رفت بردم تراس خشک بشه

باز اون سمتی که اویزون بود زرد

تا کاملا خشک شد کمتر زردیش نشون داد

بذار قشنگ خشک بشه اگع جایی هست که میشه زیرش تشتی چیزی بذار که هم سریعتر خشک بشه هم کمتر بو بگیره.

بعد که خشک شد یه مقدار مایع لباسشویی با یه ذره کوچولو وایتکس و اب مخلوط کن و با دستمال بکش رو لکه کامل پاک میشه بعد هم با دستمال نمدار پاک کن. من فرشام روشنه خودم تو حیاط شستم و کااااملا زرد شد با این روش همه زردی هاش رفت اما خیلی سخت بود حالا براش شما که یه تیکه س زیاد سخت نیست فقط دیگه خیلی نمدار نشه دوباره لک شه. همون حالت شامپو فرش که  یه ذره نمدار میشه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚