2777
2789

سلام من ی مهمونی رفتم  خونه رفیق همسرم  برامون چلوگوشت و کباب مرغ گذاشتن برای شام و سالااد شیرازی فقط 

حالا من میخام دعوتشون کنم غذارونمیدونم چی بپزم فقط فسنجون نگید . خورش خلال خوبه 

منم باید دوجور غذابزارم نظر بدید

سالاد فصل و ژله هم درست میکنم باسبزی خورردن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
مرغ سوخاری و خلال عالیه یا مرغ دودی و خلال

میش دستور سوخاری و دودی رو بگی اگ زحمت نیست عچله ندارم هروقت وقت کردی برام بنویس

من سوخاری از بیرون میگیرم همی حالا برامهمون درست کنم بلد نیستم 

مرسی از نظراتت

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرشک پلو با مرغو قرمه سبزی یا رولت گوشت یا کوفته تبریزی

رولت گوشت چطوریه میش دستورشو بگی ممنون 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
با عرض معذرت عزیزم بلد نیستم فقط خوردمولی سرچ کن هزاران دستور هست

قربونت مرسی 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
میش دستور سوخاری و دودی رو بگی اگ زحمت نیست عچله ندارم هروقت وقت کردی برام بنویسمن سوخاری از بیرون م ...


مرغ سوخاری منم اگه وقت نداشته باشم و مهمونم زیاد باشه از بیرون میگیرم 

اما این دستور مرغ سوخاری: مرغ سالم رو خوب بشور و توش رو خالی کن و تمیز کن 

بعد با زعفران و کره آب شده و نمک و فلفل و و سیر و پیاز بزار توی مواد بمونه حداقل ۱۲ ساعت بعد توش رو با سیب زمینی فلفل دلمه و پیاز و آلو پر کن 

مرغ دودی : تیکه های مرغ رو از ۲ ساعت قبل توی نمک فلفل  زرد چوبه استراحت بده 

بعد ۲ ساعت هر دو طرفش رو خوب سرخ کن و بعد از ظرف در بیار و توی همون ظرف پیاز خلالی فراوان تفت بده و توی یه کاسه جدا سس مایونز نمک فلفل زرد چوبه و زعفران بریز با یه لیوان آب و مخلوط کن بعد بریز روی پیاز ها و مرغ رو بزار توی ماهیتابه آت و بعد ۱:۴۵ که پخت چند تا ذغال رو بزار روی شعله گاز تا خوب آتیش بگیره بعد بزار توی کاسه کوچیک و کاسه رو بزار توی قابلمه بعد چند باش از سس مرغت رو بریز روی ذغال ها و سریع در ماهیتابه آت رو ببند و یه ده دقیقه بزارش

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792