2777
2789
عنوان

تل گرام شوهرم قفل داره رو مخم رفته

158 بازدید | 13 پست

امروز بهم داد عکس بگیرم از تو راه دستم خورد به تل گرامش دیدم قفل داره

۲تا تل داره این یکیو خیلی انلاین نمیشه

بهش گفتم قفلشو بازکن ازم گرفت گفت نمیدونم چرا قفل شده گفتم نمیدونی چرا قفل شده😐گفت چرا میگردی تو گوشی ادمو پشیمون میکنی یه کاری بگه بهت تو بمن شک داری و فلان...

منم هیچی نگفتم تا اخر راه

حالا اومدیم شهرشون من اینجا غریبم حوصله هم ندارم بمونم

موندم چیکار کنم فعلا سرسنگینم باهاش

نمیدونم هک کنم تلشو یا ازخودش بخوام علت قفل چیه و باز کنه برام

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ و مهربون ازشون بپرس

اخه دادو بیداد میکنه کلا منطقی نمیشه سرهیچی باهاش حرف زد 

یا شوخی و مسخره بازی درمیاره یا دادوبیداد

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔
عزیزم خیلی از افراد ممکنه قفل داشته باشه تلگرامشون این نمیتونه معنی بدی داشته باشه بهترین کار اینه زمانی که اعصابش آروم بود خیلی منطقی باهاش صحبت کنی
به نام پدر، پسر، روح القدس💕
چرا؟؟

خب به این فکر کن اون چیزی که فکرشو میکنی نباشه و شکت بیجا باشه از اونجایی که اکانتشو نصب کنی مخاطبین تلگرامت روی گوشیه ایشون هم میره پس صد در صد متوجه این کارتون میشه و ممکنه ناراحت بشه و داستان های دیگه...

به نام پدر، پسر، روح القدس💕
بلد نیستم ینی چیکار کنم؟

منم مجردم خودم😊ببین عزیزم اگه قرار باشه با هر خطایی که ادم از طرف مقابل میبینه اخم و ترش کنه.نمیشه که..مردا و اصن همه آدما دوسدارن مورد تایید باشن،داد بیداد هم بکنه،شما با آرامش جواب بده..

خو چرااون یکیو کرده اون یکیو نه

منظورم این بود برنامه نصب کردن نداره توی خود ستینگ ت ل گرام هست. حالا ایشون منظور داره یا نداره رو نمیشه حدس زد شاید واقعا اتفاقی باشه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.