2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

59 بازدید | 8 پست

دوست پسرم خیلی پسر خوبیه باز نظر توجه و اینا اکیه در حد توانش خرج میکنه و اینا ولی موردی ک وجود داره آینده کاریش هست ک نمیدونم قراره جی بشه و دوم اینکه از نظر ظاهری برام جذابیت نداره (در حال حاضر)من خیلی ب خودم میرسم ولی اون اصلا و کنارش ک راه میرم حس میکنم زمین تا آسمون فرق داریم از طرفیم از اخلاقش خوشم میاد و بهم متعهده 

من نامزدم برعكسه خيلي خوشتيپو به خودش ميرسه ولي پول نداره 😂

بابا اینم سربازه هیچی نداره حتی از باباشم نمیگیره ولی هم چسکم داره هر چند یباری برام یچیز میخره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا اینم سربازه هیچی نداره حتی از باباشم نمیگیره ولی هم چسکم داره هر چند یباری برام یچیز میخره

الهی منم همین شرایطو داشتم اینقد ذوق میکردم ک بعنوان یه سرباز همونقدیم ک داره رو برای من  یچیز میخره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
منو ؟اره خیلی

به نظرم علاقه خیلی مهمه تیپ هم مشکلی نیست که حل نشه میمونه قیافه که اونم با محبت کردن تو قلبت جا باز میکنه چون اینجور که متوجه شدم شما از ایشون متنفر نیستی بلکه مطمئن نیستی دوستش داری یا نه