2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 22 پست

این که منفیه ولی شک داری دوباره تکرار کن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پریود شدم

ایشالله مامان میشی 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ممنون عزیزم ان شاءالله

من خودم بعد ۱ سال اقدام باردار شدم هفته ی دهم کورتاژ شدم چون بارداری پوچ بود الان تقریبا دوماه میشه منتظرم یه چند ماهی بگذره دوباره اقدام کنم 

نا امید نباش خدا بزرگه ایشالله بدون مشکل باردار میشی

من خودم بعد ۱ سال اقدام باردار شدم هفته ی دهم کورتاژ شدم چون بارداری پوچ بود الان تقریبا دوماه میشه ...

ان شاءالله به زودی مادر میشید

منم شروع کردم اصلاح سبک میکنم

تا ببینم خدا چی میخواد

منم یه روز مادر میشم😍😊

ان شاءالله به زودی مادر میشیدمنم شروع کردم اصلاح سبک میکنمتا ببینم خدا چی میخواد

مرسی عزیزم 

بهترینا برات اتفاق بیفته