2777
2789

من تو دوران عقدم خب میگه نه خونه دارم نه عروسی حالا پنجشنبه مادرم زنگ زد گفت با مادرش که بیاین خونه ما برا جمعه شب زنه گفت باشه میایم جمعه شد ن خبر دادن هیچی نگفتن من ساعت 8 هم به شوهرم پیام دادم باز هیچی نگفت یعنی جوابمو نداد دیگ گفتم نمیام ساعت ده زنگ زدن چند بار من کار داشتم نشنیدم حالا امروز بهشون زنگ زدیم میگن نمیایم بریم دادگاه یعنی ناراحت شدن یا دنبال بهانه ان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هن؟بنظرت خیلی کلی و سربسته توضیح ندادی؟

عزیزم پنجشنبه مادرم زنگ زد گفت برای جمعه شب بیاین خونه ما به مادر شوهرم زنگ زد  که گفت باشه  بعد دیگ  روز جمعه زنگ نزدیک بهشون منتظر بودم اونا زنگ بزنن ببینم میان یا نه منه احمقم خودم زنگ نزدم ببینم میان یا نه   خلاصه ساعت هفت ب شوهرم پیام دادم گفتم چرا با مادرت نیومدین خونه ما  جواب نداد  که ده شب چند باری زنگ زد من کار داشتم ج ندادم خودم بیست دقیقه بعد زنگ زدم که گفتن آره می‌خواستیم بیایم خلاصه چون من مادرم لهجه کردی داره  مادره می‌گفت حالیم نشده مادرت گفته  بیاین ولی من خودم شنیدم گفت باشه بعد شام میایم  ک گفتم فردا شب یعنی امشب بیاین که نیومدن گفتن نمیایم

دنبال بهانه هستند، کدوم مهمون تا ساعت ده نمیاد ،بگو آره تو که دنبال بهونه بودی حتی اگه جوابم میدادم ...

همون زودتر زنگ میزدن میگفتن بعد شام میایم