2821
2789
عنوان

دارو یا پزشکی

1044 بازدید | 98 پست

۳۳ سالمه 

رتبه ام احتمالا به دارو و پزشکی پردیس و ازاد بخوره 

حالا دودل شدم 

میترسم هرکدوم برم بعدن بگم کاش اون‌یکی رو میرفتم🫠

مجرد هستم لیسانس دارم خودم میخوام حین تحصیل بعضی روزا کارکنم شده هفته ای یه روز دپرس نشم ☺️

۳۹۰۰ منطقه ۲ شدم

اگه کسی ام میدونه بااین رتبه تهران کرج میشه بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شرایط شما رو داشتم قطعا دارو میرفتم

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

شاید

میاری😒شک نکن

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

عزیزم شما رتبه و منطقه تون چنده

من منطقم سه هست میگن لب مرز پزشکی هستم برا دارو هم ممکنه بهم بخوره الان اینقدر میترسم 

یکی میگه دارو پول داروخونه میخواد

یکی میگه همه رشته ها اشباع شده

یکی میگه فیزیو به جاش ربات میاد 

از راه دورم میترسم

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

من منطقم سه هست میگن لب مرز پزشکی هستم برا دارو هم ممکنه بهم بخوره الان اینقدر میترسم یکی میگه دارو ...

دقیقا منم همینم 

منم حتی به فیزیو ام فک میکردم اما گذاشتم کنار 

بین این دو رشته موندم 

البته بیشتر تمایل به  داروسازی هستش 

اما منم میترسم فردا روزی بگم پزشکی میخوندم شاخه ها و تنوع کارش بیشتره .از طرفی دنبال استرس اینا نیستم دارو شاید بهتر باشه 

سال کذشته آزادتهران با هزار تا بدتر از رتبه من گرفته انشاا...امسالم بگیرهخیلی دوس داشتم شهریه پردا ...

ایشالا امسال هم میگیره والا کرج رو اطلاع ندارم