2777
2789
عنوان

کاش دوسم داشت🥲

140 بازدید | 8 پست

نمیگم ب قدری که من دوسش دارم ولی کاش همون کمم دوسم داشت

خیلی سخته که محتاج دوست داشتن یه آدم باشی

من اصلا دختری نبودم که دنبال توجه جنس مخالف باشم همیشه میگفتم هیچ نیازی ندارم ولی وقتی یکیو میخوای قضیه فرق میکنه

ولی حیف اون یکی دیگرو دوست داره🥲

کاش طوری رفتار نمیکرد که فکر کنم دوسم داره و فکرم بیشتر درگیرش شه

بابت این هیچوقت نمیبخشمش چرا وقتی یکی دیگرو دوست داشت میومد به بهانه های مختلف به من پیام میداد با مامانم در موردم حرف زده و بود راجبم کنجکاوی کرده بود همیشه نگام میکرد خودشو به هر دری میزد به من و خانوادم نزدیک شه

چرا اینکارا رو باهام کردی آخه🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکسری وقتا طرف بهت وابستگی داره صرفا نه دل بستگی

آخه ما رابطه خاصی باهم نداشتیم که بهم وابسته باشه🥲

فقط در حد کار بود اونم گه گاهی بهم پیام میداد خودش باهم حرف میزدیم

با اینکه میدونم سرش شلوغ بود جوابمو زود میداد🥺

اصلا همه رفتاراش نشون میداد دوسم داره ولییی

چون اکثر مردا به ناخونک زدن عادت کردن میگن حالا به اینم یه دستی بزنیم تو مسیرمون و رد شیم 

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

چون اکثر مردا به ناخونک زدن عادت کردن میگن حالا به اینم یه دستی بزنیم تو مسیرمون و رد شیم

آخه مشکل منم همینه هیچوقت بهم ناخنک نزد همیشه احتراممو داشت هیچوقت کاری نکرد که فکر کنم نیت بدی داره یه شخصیتی از خودش نشون داد که اون چیزایی که ازش شنیدم و باور نمیکنم

آخه مشکل منم همینه هیچوقت بهم ناخنک نزد همیشه احتراممو داشت هیچوقت کاری نکرد که فکر کنم نیت بدی داره ...

منظورم فقط این نیست باهات بوده یا بهت دست زده 

ناخونک زدنشون فقط حالا یمدت برم تو رابطه کارمو کنم ول کنم وقت بگذرونم فقط اینا نیست میتونه حتی ی مدت در موردت کنجکاوری کنه و حتی چراغ سبز نشون بده ولی جلو نیاد 

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

منظورم فقط این نیست باهات بوده یا بهت دست زده ناخونک زدنشون فقط حالا یمدت برم تو رابطه کارمو کنم ول ...

متاسفم که یه ذره احساست طرف مقابل واسشون اهمیتی نداره🥲

من دیگه نمیتونم این حسی که به این داشتم و به کس دیگه ای داشته باشم هیچکس غیر از اون به چشمم نمیومد خیلیا رو بخاطرش پس زدم یجورایی به نبودش وفادار بودم🥺

به خیال اینکه اونم دوسم داره نمیدونم چرا به چشم هرکی غیر از اون اومدم غیر از خودش

متاسفم که یه ذره احساست طرف مقابل واسشون اهمیتی نداره🥲من دیگه نمیتونم این حسی که به این داشتم و به ...

منم ی مدت اینجوری بودم کلا  و اون برام تنها ادم و تنها مردی بود که تو زندگیم بود ولی وقتی اون حصاری که دور خودم کشیده بودم زدم کنار از منطقه امنم اومدم بیرون دیدم بقیه رو هم میتونم دوست داشته باشم 😹😹