2777
2789
عنوان

دلم شکسته

99 بازدید | 9 پست

دلم برای خودم میسوزه خیلی درمونده شدم😞

خیلی تنهام..

شوهرم هیچ کلمه محبت آمیزی از دهنش نمیاد بیرون انگار اصلا منو نمی‌بینه

خیلی سرده اصلا باهاش احساس راحتی نمیکنم غریبه شده برام

یه وقتایی دلم میخواد با یکی صحبت کنم اما هیچوقت نیست..

یه وقتایی میبینم زن و شوهرها باهم خوب حرف میزنن میگن و می‌خندن واقعا براشون خوشحال میشم که حداقل مثل من نیستن..

کاش یک شوهری داشتم که به حرفام گوش میداد و سراغم رو می‌گرفت نگرانم میشد و دوستم داشت..

فکر نمیکنم ..مطمئنم که اینجای زندگییو بد باختم.):)

من باختم بدم باختم ،مشاور و باهاش حرف بزنی درست نمیشه

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

منم نامزدم مثل همسرت بود 

دوره همسرداری شرکت کردم به کانال ایتا بود خوندم رابطمون بهتر شده فرق داره کلی

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نامزدم مثل همسرت بود دوره همسرداری شرکت کردم به کانال ایتا بود خوندم رابطمون بهتر شده فرق داره ک ...

من خیلی هواشو داشتم همیشه از خودم زدم خودم رو فراموش کردم ولی به اون فکر کردم و این بود اشتباه من برای خودم ارزش قائل نشدم اونم بدتر کرد،هر رفتاری یک بازتابی داره ولی هیچوقت اون بازتاب رو ندیدم حق ندارم دلم بشکنه؟؟

من خیلی هواشو داشتم همیشه از خودم زدم خودم رو فراموش کردم ولی به اون فکر کردم و این بود اشتباه من بر ...

دقیقا اشتباه ما خانوما همینه

یادت باشه وقتی خودت به خودت ارزش ندی هیچ کس بهت ارزش نمی‌ده فرقی نمیکنه باشه

حق داری درکت میکنم ولی دیگ جمع کن این رفتار تو هم به انسان هستی

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

دقیقا اشتباه ما خانوما همینهیادت باشه وقتی خودت به خودت ارزش ندی هیچ کس بهت ارزش نمی‌ده فرقی نمیکنه ...

بخدا دلم برای قبل ازدواجم تنگ شده اصلا یک آدم دیگه ای بودم و خیلی دوست داشتم اون موقع خودم رو 

الان شدم یک آدم ناراحت و افسرده و حالم از خودم بهم میخوره

بخدا دلم برای قبل ازدواجم تنگ شده اصلا یک آدم دیگه ای بودم و خیلی دوست داشتم اون موقع خودم رو الان ش ...

اعتماد به نفست پایینه

منم مثل خودت بودم ولی کم کم دارم رو خودم کار میکنم 

به خودت برس دوش روزانه آرایش ملایم به لباس خوب واجب نیست گرون قیمت باشه 

سروقت غذا بخور بخواطر شوهرت گرسنه نمون

از خودت نگزر پیاده روی برو تو روحیه تاثیر داره

غذاهای میپری تزیین کن

به همسرت وابسته نباش بزار بدونه بدون اون هم خوبه حالت سوال پیچ نکن گیر نده غر نزن 

با سیاست جلو برو محبت اضافی ممنوع

مرسی گلم چند سالتونه

انشالله زندگیت درست بشه 

۲۳سالمه

خیلی ممنونم گلم مرسی ازت

خواهش میکنم