لعنت به منو و شخصیت مزخرفی که دارم ای کاش امشبکه خوابیدم صبح بلند نشم دیگه چرا با خودم همچین کردم چرا دارم گند میزنم تو زندگیم چرا من باید وجود داشته باشم ای کاش بمیرممم لعنت به من که هیچکسو ندارم که باهاش حرف بزنم
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
من امشب متوجه شدم که دانشگاها و رشته هایی که میخوامو نمیتونم بیارم ای کاش یکمممم تلاش میکردم خودم گند زدم تو زندگی خودم من نمیتونم پشت کنمور بمونم اصلا دیگه تحملشووو ندارم
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
حتی اگه حرفم بزنم هیچی درست نمیشه واقعا این اخلاق مزخرفم که برای هر چی که میخوام هیچ تلاشی نمیکنم داره میکشه منو