2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید ایراد کار من کجاست

393 بازدید | 51 پست

شوهرم مرد خیلی بددهن خسیس  

من خیلی کوتاه اومدم چون همش گفته ندارم 

حالا درد  شوهرم ب کنار بچه هام شدن طرفدارش 

دخترم نوجوونه پسرم نزدیک ۱۰ سالشه 

میرن باهم اتاق خواب میخوابن شوهرم میبرتشون 

شوهرم هفته ای یک وخورده ای میده خرجی انقدر بچه هام دلشون ب باباشون میسوزه بامن بد رفتاری میکنن ک پول بابا رو خرج نکن من وسایل ناهار شام رو میخرم چیزی ب لباس نمیمونه 

البته تقصیر خودمم  هست اگر بی احترامی میکردن ب باباشون من زود دعواشون میکردم ک باباتون گناه داره زحمتکشه ولی شوهرم تا مببینه اونا بی احترامی میکنن زود حمایتشون میکنخ و میگه این زن نیست و ازاین چرت وپرتا 

هزار دفعه هم گفتم مابابد ازهم حمایت کنیم ولی گوش نمیده 

خدا شاهده باهمه نداریاش ساختم 

هیچ کاری برامون نکرده 

نمیدونم اشتباهم کجا بوده شما بگید

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یه ضرب المثل هست  میگه خری که خودت بالا بردی را خودت فقط میتونی پایین بیاری 

شما اینهمه شوهرت را بالا بردی بهت بی احترامی کردن چرا عکس العمل نشون ندادی و بازم بهشون خدمات دادی؟

احترام باید دو طرفه باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنی ک خرج نداره ارج نداره باید از اول خرج میکردی ا

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

اون پولی که شما خرج خرید وسایل خوردنی و پختنی میکنی را که خودت بعدا تکی نمیشینی بخوری غذا میپزی میاری میزاری همه میخورن .پس چرا به تو غر میزنن که پول را تمام نکنن .

معلومه جوابشونو ندادی 

فعلا با کل حرفهایی که زدی کار ندارمفقط چرا باید به بچه ها بگه که این زن نیست؟؟ این حرف جلوی بچه ها ی ...

انقدر خسیسه فکر میکنخ باید با هوا تغذیه کنیم 

همون هفته ای یک وخورده ای براب خورد و خوراک رو زیاد میدونه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یه ضرب المثل هست میگه خری که خودت بالا بردی را خودت فقط میتونی پایین بیاری شما اینهمه شوهرت را بالا ...

من میخواستم خانوادمون ب هم احترام بذارن ولی نمیدونم چرااینجوری شد 

حالا واقعا فهمیدم ک من زنیت ندارم 

فقط ازخود گذشتگی بلدم 

یه بار من از کارت سوهرم وسایل خوردنی منزل خریدم گروون شده بود اومدم خونه گفت پیامک اومده چه خبره پول کارت منو تموم میکنی 

گفتم عزیزم اینا همه اش خوراکیه میدونی که میپزم میارم میزارم جلوی خودت و بچه هات پس به سر من غر نزن . حسابی اخم کردم که حساب کار دستش بیاد . بعد گفت ببخشید خب مبلغش زیاد بود اینا منم گفتم هر چی بود برای خودتون خریدم .

از این به بعدم باید خودت صفر تاصد وسایل پخت پز منو بخری بیاری 

الان دیگه من خرید نمیرم اصلا 

خودش بخره  بیاره من بپزم 

زنی ک خرج نداره ارج نداره باید از اول خرج میکردی ا

اشتباه کردم خیلی هم اشتباه کردم 

حالا حتی بچه ها هم مثل پدرشون فکر میکنن 

اطرافیان زنها شون شاهانه خرج میکنن و زندگی میکنن 

اما من فقط ازخودم گذشتم

اشتباه کردم خیلی هم اشتباه کردم حالا حتی بچه ها هم مثل پدرشون فکر میکنن اطرافیان زنها شون شاهانه خرج ...

خودگذشتگی نکن دیگ وقتی قدرتو نمیدونه 

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

یه بار من از کارت سوهرم وسایل خوردنی منزل خریدم گروون شده بود اومدم خونه گفت پیامک اومده چه خبره پول ...

من حتی برای خودم وسایل آرایش یا وسایل شخصی نمیخرم چون نمیرسه 

حالا دخترم انقدر منو کنترل میکنه بابت اون پول هفتگی 

من میخواستم خانوادمون ب هم احترام بذارن ولی نمیدونم چرااینجوری شد حالا واقعا فهمیدم ک من زنیت ندارم ...

به جمله این وقت شب بهت میگم آویزه گوشت کن و یادت نگه دار 

««ما باید در این دنیا به گونه ای زندگی کنیم که نه دیگران قربانی ما بشن و نه ما قربانی دیگران بشیم . »»»

از خودگذشتگی مداوم مادر =بی تربیت شدن فرزند

شما وقتی بهت بی احترامی میشه باید همون لحظه اخم کنی و بگی بدت اومده که تکرار نکنن چون اگه تکرار کنن از نظر خداوند عاق میشن بچه هات و در اینده روزی شون هم کم میشه

از نظر خدا پیغمبری و مذهبی هم بخوای بدونی بچه ای که عادت کنه به شکستن دل مادر ،خدا عاقش میکنه و حتی عمرش زبونم لال کم میشه.

حالا مادر خودش باید افعال بچه رو تنظیم کنه ،هر وقت بچه بی احترامی کرد اخم کنه و خدمات را کاهش بده یا حتی قطع کنه

خودگذشتگی نکن دیگ وقتی قدرتو نمیدونه

گفتم بذار تو فامیل آبرومون حفظ شه ولی حالیش نیست ک نیست 

حالا زنهای فامیل و اطرافیان من خدا شاهده جوری خرج میکنن وعمل زیبایی مختلف انجام دادن با ماشبن با دوستاشون همش بیرونن اما من چی فقط وقف خونه  آشپزی  برای خودم پس اندازی ندارم 

اینم جواب محبتامه که بگه زن من مثل زنهای این زمونه ولخرج نیست بسازه 

تازه همش تا میتونخ منو می کوبونه

از نظر خدا پیغمبری و مذهبی هم بخوای بدونی بچه ای که عادت کنه به شکستن دل مادر ،خدا عاقش میکنه و حتی ...

دلم  از همشون شکسته