2777
2789
عنوان

طبع سرد همسر

154 بازدید | 12 پست

دارم برای بارداری اقدام کنم نمی‌دونم از دست همسرم چیکار کنم همش میل به چیزای سرد. داره همش ماست و دوغ و ترشی و اینا 

خودم ازش فهمیدم بلغمی مزاجه چون از پهلو چاق میشه

نمیدونم چیکار کنم؟کسی می‌دونه چطور طبعش عوض کنم 

مطمئنم بچه و با این ماست و دوغا دختر میشه 

من دلم پسر میخاد،😵‍💫

طبع عوض نمیشه مزاج عوض میشه که اونم با تغذیه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیکار کنم اخه

خب نذار بخره ولی حق میدم پروسه سختیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه نگران نباش طبع سرد پسر میشه،دیدم اکثر مردهای معتاد و تریاکی حتی پسر میشه بچه شون

تریاک طبعش گرمه که

جدی😂پس بدم شوهرم بکشه 😂

مگه نشنیدی ماست و چیزای سرد نمیخورن که نپره 

.حالا تو هم نمیخواد به خاطر گرمی خودتو بدبخت کنی🤣