2777
2789
عنوان

ترک نماز و دعا

377 بازدید | 43 پست

دوستان فقط کسی که همچین تجربه ای داشته بهم جواب بده!! نه متعصبانه!

من قدیما خیلی اهل دعا و صحبت با خدا بودم و نمیگم خیلی نمازخون عالی بودم دست و پا شکسته میخوندم اما بهش وفادار بودم و از نخوندنش ناراحت میشدم 

اما مدتی خیلی شکسته شدم و مدام از خدا میخواستم که دستی که دراز کردمو بگیره و نزاره تو ناامیدی فرو برم ! دستمو نگرفت و هیچ که هیچ!!

دیگ واقعا بی تفاوت شدم هیچ دعا و ارزویی نمیکنم 

میخواستم بدونم این قهر کردنم با خدا کلن زندگیمو سیاه میکنه یا نه؟ نمیدونم راهی که میرم درسته یا نه کسی میتونه راهنمایی کنه !!

ببین عزیزم من کسانی که مثل شما باشن زیاد دیدم

و هر وقت اومدن پیشم بهشون گفتم

خداوند بد هیچ بنده ای رو نمی خواد ، اگه چیزی می خوای نمیشه حتما به سودت نیست یا اگه نمیده می خواد یه چیز بهتری بهت بده 

هیچوقت ازش رو برنگردون ، ازش ناامید نشو 

شاید داره امتحانت میکنه 

بهش توکل کن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کسی هستم که اول در راه غیر درست بودم و بعد خدا من رو به این راه اورد. اگر احازه بدی پاسخ بدم

شما یکی از مهم ترین مولفه های بندگی یعنی حسن ظن به خدا رو فراموش کردید.

خدا در حدیث قدسی فرموده من نزد بنده‌‌م همونطور هستم که به من‌ گمان داره. اگر اسامی خدا رو خونده باشی، بدونی توابه رحیمه کریمه حسن الصحبه هست، سمیع و بصیره، و در جای خودش هم شدید العقاب یعنی سخت‌کیفر هست، بجز خوبی ازش انتطار نداری. 

خدا خودش گفته منو بخونید تا استجابتتون کنم بعد میگی دستم رو نگرفت؟

عزیزم شما صبوری کن ۴۰ روز نماز های واجب رو اول وقت بخون ببین چه زندگی ای میسازه خدا برات. ببین چقدر نزدیک میسی به خدا. دیگه بعد از ۴۰ روز دلت نمیاد اول وقت نخونی. (ایام حیض تسبیحات حضرت زهرا رو بگو)

عزیزم من کسی هستم که اول در راه غیر درست بودم و بعد خدا من رو به این راه اورد. اگر احازه بدی پاسخ بد ...

سه سال به درگاهش اشک ریختم با بدترین بغضا صداش زدم به هرکدوم ائمه متوسل شدم هر فرصتی بود برای حاجت روایی نمیدونم لیل الرغائب،شرف الشمس،خورشیدگرفتگی فلان هیچ کدومو از دست ندادم تا شااید صدام شنبده بشه!!دلمو صاف کردم همه رو بخشیدم توبه کردم از گناه دوری کردم چله گرفتم نذر دادم هرچیزی که به ذهنم رسید انجام دادم اماااا هیچی به هیچی!!!

به مرحله ای رسیدم که دیگ میگم شاید خدایی وجود نداره اگ وجودم داره شاید مارو نمیبینه چطور خاسته های بقیه رو با ی اشاره اجابت میکنه سیاه سفید نمیگه,هرجور باشن چه گناهکار چه بی گناه!! اما ما از بغض میترکیم حتی کوچک ترین نشونه ای نمیفرسته! اون چجور خداییه که به عذاب کشیدن بندش راضیه!! چطور بقیه بنده هاشو با جواب دادن عاشق خودش نگه میداره اما ما باید امتحان پس بدیم !

سه سال به درگاهش اشک ریختم با بدترین بغضا صداش زدم به هرکدوم ائمه متوسل شدم هر فرصتی بود برای حاجت ر ...

قربونت برم عزیزدلم شما هیچ دعایی نکردی که پوچ شده باشه. همه اش یا در این دنیا یا در اخرت به کارت میاد. کمی صبوری کن. بهت گفتم خوش بین باش. الان میگی به عذاب کشیدن بنده اش راضیه؟ حسن ظن، حسن ظن.

الانم این تاپیکو زدم چون از ناامید شدن بیزارم از منتظر موندن خسته ام !! از اشتباه کردن میترسم چون دیگه انرژی ای برام نمونده تنها یه گزینه برام میمونه اونم خودکشیه !! زندگی که سراسر عذاب باشه رو مجبور نیستم زندگی کنم !

سه سال به درگاهش اشک ریختم با بدترین بغضا صداش زدم به هرکدوم ائمه متوسل شدم هر فرصتی بود برای حاجت ر ...

نماز های اول وقت رو شروع کن

یک بار نماز استغاثه حضرت زهرا بخوان

۴۰ روز صبر کن

و کمی حیا کن بگو خدایا من در این ۴۰ روز اگر حاجت نگرفتم بنده تو میمونم اما بهم کمک کن و آرامش بده و .

قربونت برم عزیزدلم شما هیچ دعایی نکردی که پوچ شده باشه. همه اش یا در این دنیا یا در اخرت به کارت میا ...

منم دوست داشتم مثل شما باشم وراجب خدا اینجوری اظهار نظر کنم اما نمیتونم !! کسی که میگه خوشبین باش و ظن نداشته باش رو درک نمبکنم 

کسی ام که میگه خدا ادمو ناامید نمیکنه هم منو درک نمیکنه چون فک میکنه ادمی هستم که زود دلسرد میشم اما خبر نداره من تا ته همه چیو رفتم و به اینجا رسیدم 

منم دوست داشتم مثل شما باشم وراجب خدا اینجوری اظهار نظر کنم اما نمیتونم !! کسی که میگه خوشبین باش و ...

درکت میکنم عزیزم

من در این شرایط بودم. شاید نه به شدت شما، ولی کاملا میفهمم

فقط حسن ظن منو نجات داد و قرآن و نماز اول وقت

چرا باید فکر کنم آدم ضعیفی هستین؟ میدونم به کجا رسیدی کارد به استخون خورده عصبی هستی ناراحت و کلافه ای. مگه میشه ندونم...

نماز های اول وقت رو شروع کنیک بار نماز استغاثه حضرت زهرا بخوان۴۰ روز صبر کنو کمی حیا کن بگو خدایا من ...

همون نماز استغاثه رو خوندم با کلی گریه و زاری حضرت فاطمه رو مادر خودم خطاب کردم  مادری که هیچ وقت بد بچه شو نمیخاد مادری که هیچ جوره مهرشو دریغ نمیکنه کلی ام احساس شرمندگی و استغفار کردم کلی تمنا اما هیچی....💔💔