2777
2789

یادم نمیاد خداییش الان ولی لایکم کن بخونم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم همزمان با دوتا از دوستام و پسرعموم چت میکردم بعد یکی از دوستام داشت تعریف میکرد ک با دوست پسرش رابطه داشته بعد من میخاستم اینو ب اون دوستم بگم ک فلانی رفته به دوست پسرش داده اونوقت ما از پسرای بکن فراری هستیم اشتباهی ب پسر عموم فرستادم 🤦‍♀️

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

یکبار شوهرم خیار خریده بود برا سالاد هر کدوم دو کیلو😂😂بعد باجاریم داشتیم سالاد درست میکردیم یهو گفتم خیارا رضا خیلی کلفت وبزرگن😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈پکیدیم از خنده

واایی نوجوون بودم 

رو داداش دوستم کراش بودم

محرم بود دسته زنجیر زنی تشکیل داده بودن تو شهرمون من و دوستمم گفتیم باهم قرار بزاریم همو کنار فلان ستون ببینیم 

من تنها بودم داشتم دسته و نوحه هارو تماشا میکردم که همچنان که دسته میومد جلو داداش دوستم روبه‌رو من قرار گرفت دیدم سلام کرد و لبخند زد

منم خرذوق شدم لبخند زدم آروم گفتم سلام، بعد یهو صدای دوستم از بغلم اومد که گفت سلام داداشی 

فهمیدم داداشه با رفیقم بوده 

واااییی آب شدم اصن، ولی بعدش نرمال به دوستم لبخند زدم عه مریم جون تو کی اومدی؟ ☺️😂

خیلی بد بودددد 😂🤣

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

واایی نوجوون بودم رو داداش دوستم کراش بودممحرم بود دسته زنجیر زنی تشکیل داده بودن تو شهرمون من و دوس ...

گفتم لابد با خودش فکر کرده دختره کصخلی چیزیه 😐😂

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

داشتم همزمان با دوتا از دوستام و پسرعموم چت میکردم بعد یکی از دوستام داشت تعریف میکرد ک با دوست پسرش ...

😂🤣

جدا از جنبه شوخیش ولی چقد بده که حرفای یکی از دوستاتو پیش اون یکی می‌بری 

😂🤣جدا از جنبه شوخیش ولی چقد بده که حرفای یکی از دوستاتو پیش اون یکی می‌بری

دوستام همدیگه رو نمیشناسن اصلن مال ی شهر نیستن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺