2777
2789
عنوان

دختردوسالم

215 بازدید | 13 پست

سلام خانما وقت بخیر

دخترکم دوسالشه چند وقته متوجه شدم وقتی به سمت بالا نگاه میکنه  مثلا دراز کشیده میخاد بالا نگاه کنه یکی از چشماش بیشتر از اونیکی بالا میره  بردم چشم پزشکی امکانات نداشت چشم بچه کوچیک چک کن فیلم نشونش دادم گفت ببر تهران الان نگرانم کسی تجربه داره  امیدوارم  تونسته  باشم منظورمو  برسونم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید متخصص ببینه

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
بله نوبت گرفتم تهران ببرم ولی خب استرس دارم

نه نگران نباش فقط پیگیری کن حتما و زودتر الان اکثر مشکلات چشمی قابل درمان هستن بعضی موارد باید تا یه سنی صبر کنی و ممکنه اقدامات اصلاحی صورت بگیره الان

به امید خدا که برطرف میشه و چیزی نیست

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
نگران نباش عزیزم . چشم بچه ها هنوز به طور کامل تکامل پیدا نکرده . اصلا نگران نباش ولی پیگیری کن .

توکل برخدا خودمم حس میکنم  با گذر  زمان یکم بهتر شده چندماهه فهمیدم  اخر این ماه نوبت داریم

توکل برخدا خودمم حس میکنم با گذر زمان یکم بهتر شده چندماهه فهمیدم اخر این ماه نوبت داریم

منم این روزا رو گذروندم . دخترم سه سالش بود . تند تند پلک میزد .داشتم دیوونه میشدم بردم دکتر گفت هیچی نیست بچه ها تا 7سالگی اداهای مختلفی با چشماشون درمیارن ولی اصلا نشونه بدی نیست . به مرور قرنیه بزرگتر میشه و چشم حالت میگیره و تکامل پیدا میکنه . 

ولی سعی کن عینک آفتابی استاندارد براش بگیری تا چشمش آسیب نبینه

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 

سلام   عزیزم🌸

خیلی خوبه که دقت می‌کنید و سریع متوجه تغییرات چشم دخترتون شدید. چیزی که شما توصیف کردید می‌تونه به دلایل مختلفی باشه، مثل:

🔹 لوچی (استرابیسم) در حرکات خاص چشم
🔹 محدودیت حرکتی یکی از عضلات چشم (گاهی بهش "پارزی عضله چشمی" می‌گن)
🔹 یا حتی فقط یک حالت ظاهری که در معاینه دقیق مشخص می‌شه

👩‍⚕️ چون معاینه دقیق در بچه‌های کوچیک نیاز به تجهیزات و تجربه خاص داره، تصمیم پزشکتون که ارجاع به مرکز مجهزتر داده خیلی درسته. در تهران چشم‌پزشک‌های فوق تخصص کودکان و ارتوپتیست‌ها می‌تونن دقیق بررسی کنن.

⚠️ توصیه مهم:

• این موضوع رو پشت گوش نندازید، چون اگر نیاز به درمان یا عینک باشه، هرچه زودتر شروع بشه نتیجه بهتری می‌ده.
  • بیشتر این موارد با درمان به‌موقع (عینک، ورزش‌های چشمی یا در موارد نادر جراحی) قابل اصلاح هستن.

خیلی وقت‌ها والدین نگران می‌شن اما خوشبختانه بعد از بررسی مشخص می‌شه که مشکل خیلی جدی نیست 🌷.

حتماً برای نکات علمی و مطمئن درباره رشد و سلامت کودکان کانال ما رو دنبال کنید:

یوتیوب: دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma

ممنونم

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام عزیزم🌸خیلی خوبه که دقت می‌کنید و سریع متوجه تغییرات چشم دخترتون شدید. چیزی که شما توصیف کردی ...

ممنونم  از راهنماییتون  بانو

بله متخصص شهرمون  دکتر استرابیسم معرفی کردن   اخر ماه نوبت داریم خدا بخاد میریم

توکل برخدا چیز جدی نباشه