2777
2789
عنوان

یه سوال (جاری)

1163 بازدید | 45 پست

پارسال عیدی رفتیم خونه برادر شوهرم جاری بیشعورم به دو تا بچه هام عیدی نفری دو هزار تومان داد  گذشت تا امسال حالا قراره امروز بیان خونمون عید دیدنی به نظرتون چقدر بدم به دختر برادر شوهرم

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هیچی والله

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 

2 هزار تومان 

یا 4 هزار تومان 

دقیقا مثل خود خودش

الانم همه میگن شما 10 هزاری بده تا شعورت و نشان بدی 

ولی اشتباهه

مثل خودش تکرار کن تا بفهمه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز