2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

356 بازدید | 63 پست

دیروز مشاور گرفتم ترم پنجه پزشکیه

واسم برنامه نوشت و دیروز جوابامو میدادو بعد همه کار کرد

امروز دیدم از صبح جواب نمیده

یه مشاور اینجوریه؟

فقط گفت ساعت ده گزارشکار بفرست

نمیتونه که ۲۴ ساعت پاسخگو باشه احتمالا ۱۱،۱۲ آنلاین میشه 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه فکر میکنی مشاور برات شق القمر میکنه و تضمینی موفق میشی سخت در اشتباهی... برای موفقیت خودت باید صدتو بذاری و خیلی درس بخونی ...تو این حین ماور نقش تهسیل کننده و راهنما و برنامه ریز داره ...منظورم اینه که بودن کسایی با داشتن مشاور توپ اراده نکردن و کنکور لنگ زدند ...

دختر خوب اگه قرارداد بستی مثلا در چه ساعتی با هم در ارتباط باشید بهش بگو و به روش بیار که طبق قرارداد پیش بره ...در غیر اینصورت کات کن ... قدرت برنامه ریزی خودت رو دست کم نگیر

چند ساعت در روز میتونم رتبه زیر ۱۰۰ بیارم؟

سال چندمی؟ پشت کنکوری؟ امتحان نهایی چکار کردی؟ برا موفقیت بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت به طور متوسط باید وقت بذاری ...البته این تایم پلکانی برو بالا مثلا از ۷ساعت شروع کن ماه به ماه اضافه ش کن

پس دانش آموز هستی در غیر تایم های کلاس و مدرسه میتونی ۶ ساعت وقت بذاری و طبق برنامه کلاسی درس بخونی ...

من ده ساعت میخونم ازالان در روز

اگه پیوسته ادامه بدم به نظرت تا رتبه چند میتونم بشم؟

من درک نمیکنم مشاور گرفتن رو خوبه واقعا؟خودتون نمی‌تونید بنویسید ؟ خواهر منم گرفته و راضی نیست ۴۰ تو ...

من خودم نوشتم دوسالم خودم نوشتم بهترین رتبم شد 4000 با مشاور 342  

واقعا تاثیر داره البته بسته به مشاورشم هست 

کاربری منحل شده است 

من خودم نوشتم دوسالم خودم نوشتم بهترین رتبم شد 4000 با مشاور 342 واقعا تاثیر داره البته بسته به مشا ...

مشاورت کی بود

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(