2777
2789
عنوان

سوال دارم

1271 بازدید | 16 پست

دانش آموخته گرامی 

پیرو اطلاع رسانی قبلی تا کنون در خصوص نهایی سازی فرآیند صدور دانشنامه هوشمند الکترونیکی و کارت شبکه دانش آموختگان خود اقدام ننموده اید، هر چه سریعتر با مراجعه به سامانه ذیل نسبت به تکمیل فرآیند اقدام نمایید. 

آدرس سامانه : .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما پرداخت کردی؟ چقدر طول کشید مراحلش تکمیل بشه؟ من یک هفته هست مرحله یک موندم بعد از این پیام ...

من پول پرداخت کردم از طریق پست ارسال شده به دانشگاه ازاد

عزیزم شما پرداخت کردی؟ چقدر طول کشید مراحلش تکمیل بشه؟ من یک هفته هست مرحله یک موندم بعد از این پیام ...

ببر کافی نت انجام بدن من بردم انجام دادم چون لپ تاب امکان باز کردن گوگل نبود

یدونه عکس اسکن کردم بعدش کد پستی دادم بعدش هزینه پست الان مدرک برده دانشگاه حدود ده روز

پول رو که پرداخت کردید چقدر زمان برد بیاد دانشگاه ؟ بعد از اینکه اطلاعات رو تکمیل میکنیم چند مرحله داره من یک هفته هست مرحله یک موندم برای شما هم زمان برد؟ و اینکه مدرک رسید دانشگاه پیامک اومد براتون؟

پول رو که پرداخت کردید چقدر زمان برد بیاد دانشگاه ؟ بعد از اینکه اطلاعات رو تکمیل میکنیم چند مرحله د ...

اره پیام دادنور که کد مرسولات 

وزن اینقدر

آدرس فرستاده مقصد

آدرس مبدا

پول رو که پرداخت کردید چقدر زمان برد بیاد دانشگاه ؟ بعد از اینکه اطلاعات رو تکمیل میکنیم چند مرحله د ...

اول به لینک بود باید با لپ تاب باز بکنی آگه خودت لپ تا نداشتن باشی از طریق ایتا لینک کافی نت بدی

تاریخ تولد وارد بکنی همراه اسمت یبار صفحه اول کد ملی این می پرسه صفحه دوم پول میزنی صفحه سوم عکس سه درچهار اسکن آخر استعلام کد پستی میزنی بعد کد داد چاپ کردم نگه داشتم بردم پست آون گفتن رفته دانشگاه مدرک ما نگه نمی داریم 

مرسی عزیزم از پاسخ‌گویی 😍❤️من محل کارم مدرکم رو میخواد من تازه پرداخت کردم بنظرت تا ده روز دیگه آما ...

اره کد رهگیری بگیری ببری پست محل زندگی جواب میدن