2777
2789
عنوان

سرای ایرانی

129 بازدید | 18 پست

آشغال ترین اجناس رو داره!! فقط نگاه کردنش از دور خوبه والسلام وقت خودتونو هدر ندین دوستان

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه میگن...خوب شد ازش خرید نکردم

آره بابا کار خوبی کردی

ما یه گاز خریدیم آوردیم خونه دیدیم کل شیشه هاش شکسته و از ما قایم کرده بودن تا نفهمیم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

واقعا؟

فکر کن گاز خریدیم با کلی هزینه و خیلی دقت آخرشم دیدیم از اول شکسته بوده شیشه هاش و بهمون انداختن

خلاصه سمتش نرو خواهر

خواهرشوهرم نیستی ؟ اونم تازه رفته بود تهران و سرای ایرانی 👊🏻😂

من تهران زندگی میکنم عزیزم و سرای ایرانی کنار خونمونه

آره بابا کار خوبی کردیما یه گاز خریدیم آوردیم خونه دیدیم کل شیشه هاش شکسته و از ما قایم کرده بودن تا ...

زومبا خوبه سه ساله کاردیو و تیاریکس میرم حالا میخوام برم زومبا ............روحیم افسردس

خودت باش...مگه خودت چشه؟

زومبا خوبه سه ساله کاردیو و تیاریکس میرم حالا میخوام برم زومبا ............روحیم افسردس

اتفاقا واسه شمایی که قدرت بدنی بالایی داری زومبا عالیه و چون گروهی هست و آهنگای شاد و تند گذاشته میشه از همه نظر براتون مفیده♥️

اتفاقا واسه شمایی که قدرت بدنی بالایی داری زومبا عالیه و چون گروهی هست و آهنگای شاد و تند گذاشته میش ...

چهارشنبه جلسات کاردیوم تموم شد میخوام زومبا ثبت نام کنم روحیم افسردس..............هفته ایی دوبار چون 5شنبه ها کوه میرم نمیتونم برم کلاس..........پس شما نظرت مثبته........ممنون دوستم

خودت باش...مگه خودت چشه؟

من تهران زندگی میکنم عزیزم و سرای ایرانی کنار خونمونه

خوب پس میدادین نزدیک هم که هستین 

ولی خالم برای جهیزیه  دخترش کلی خرید کرده بود همه رو با بسته بندی وسالم دم خونه تحویلش دادن 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد