2777
2789
عنوان

درگیر ی نفر شدم

94 بازدید | 10 پست

که اصلا ارزش نداره و دنبال رابطه جنسی بود بلاکش کردم اما نمیدونم چرا هی تو فکرمه انگار دوست دارم برم درموردش بپرسم نمیدونم چجوری بگم حسمو ولی یطوریم یچیز بگین بیخیالش بشم من اینجوری نبودم خیلی دختر مغروریم درمقابل پسرا 💔🙂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند ماه به خودت مهلت بده تموم میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
درگیری نیستوابستگیه ی ماه دیگه برات مهم نیست

جالبش اینجاس رابطه ی طولانی مدتی هم باهاش نداشتم اصلا اما یهو به دلم خیلی نشست یهو ام از چشم بد افتاد 🙂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
جالبش اینجاس رابطه ی طولانی مدتی هم باهاش نداشتم اصلا اما یهو به دلم خیلی نشست یهو ام از چشم بد افتا ...

بعد ی مدت فراموش میشه 

۵ سال باکسی بودم ک بعد جدایی زار زار گریه میکردم 

اما الان اندازه سر سوزن برام مهم نیست طرف 

استندبایِ حاجی🙌🏼