2777
2789

سلام نمیدونم نذر خوراکی منظورتونه یا نه ، ولی اگر به نظر من همین صلوات ضراب اصفهانی که تو تاپیکم هست میتونید مثلا ۱۴ یا ۴۰ تا نذر کنین براشون بخونین واااااقعا عااااالیه من خودم حاجت گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت رفتی تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک همین روزا تو همین ماه کنم و جراحی فک بیمارستان دولتی با هزینه خیلی پایین و کیفیت عالی هم ارتوسرجری (ارتودنسی قبل از جراحی فک) و هم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و محتاج هیشکی نشم و پول ارتوسرجری و جراحیمو خدا برام برسونه و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 😭 😭 

هر وقت رفتی تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ا ...

انشالله به حق بی بی حکیمه این اتفاق قشنگ برات بیوفته و خوشحال بشی عزیزم از خدا بخوا و بهش بها بده و فکر کن تا بهش برسی❤