2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 42 پست
واقعا ؟؟فضای وکالت و مرد وکیل بودن هم اینجوریه؟یا فقط قاضی

وکلا رو که نگم به خیلیا پیشنهاد میدن بخصوص مطلقها اکثرن هم بهشون پا میدن 

خودم قراره وکیل بشم امااا با کسی که حقوق خونده اصلاا و ابدا وارد رابطه نمیشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونایی که نمی‌نمیخوان مشخص باشن اکثرا کیفری ۱ یا بالاتر هست

من شاکی پرونده کیفری ام ، مهلت ۲۰ روزه اعتراض تموم شده  و از طرف متهم اعتراضی صورت نگرفته، کی رای قطعی میشه ؟چند روز بعد مهلت؟ برای اجرای احکام لازمه کاری کنم ؟یا صبر کنم ؟دیگ تحمل ندارم

اخه اون وکیل ها میشناختم اخلاقی سالم نبودن الکی پیام میدادن. اینم جواب نمیدادن. این مورد کاراموز بود ...

کارآموز پیش قاضی پرونده مطالعه نمیکنه میره شعبه میشینه پرونده میخونه و گاها تو جلسه های اون شعبه شرکت میکنه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
من شاکی پرونده کیفری ام ، مهلت ۲۰ روزه اعتراض تموم شده و از طرف متهم اعتراضی صورت نگرفته، کی رای قط ...

بعد اینکه مهلت ۲۰ روز تموم شد مراجعه کنید شعبه برای پیگیری

اگر هم مراجعه نکردید با توجه به حجم کاری دیر یا زود براتون ابلاغیه میاد 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
کارآموز پیش قاضی پرونده مطالعه نمیکنه میره شعبه میشینه پرونده میخونه و گاها تو جلسه های اون شعبه شرک ...

این پزشک هم بود وکالت قبول شده بود سنشم بیشتر بود چت راجع به زبان خوندن بود ولی من بدم میاد

این پزشک هم بود وکالت قبول شده بود سنشم بیشتر بود چت راجع به زبان خوندن بود ولی من بدم میاد

ببین تا الان ک کاری نکرده اما بد بینی زیادی ک داری اون سوق میده مراقب باش

منم کم سن بودم اشتباه تو رو کردم 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4