2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 36 پست
اگه کم باشه میشه ولی برای من زیاد بود قبلا عمل باز که نداشتی؟

من ن نداشتم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
اول عفونتتودرمان کن که خدایی نکرده عفونت باماده نره تورحمت من اول عفونتم بادارم رفع کردم بعدیه ماه ک ...

مرسی عزیزم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتررادیولوژی خودش مینویسه یه سری وسیله هم خودت بایدبخری ولی نمیدونم اسم آنتی بیوتیکه من نمیدونستم ب ...

چ وسایلی؟

الان نمیشه بخورم نه دکترخودم دیگه عکس گرفتم برم پیشش مطبوبسته بودرفته بودمسافرت حالانخوردم بدمیشه وا ...

عزیزم من پزشک نیستم ونمیتونم دارو تجویز کنم..ولی اصلا نگران نباش..برو مطب ی دکترزنان..همه که نرفتن سفر..بدارمعاینه ات کنه اگه لازم بودانتی میده بهت

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خودسشون برات مینویسن دسکشوآمپولوموادمجابواینااصلانترس ترس نداره دردم نداره 

مرسی گلم