2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 36 پست
نه مشکل داشتم تو هکس رنگی مشخص شد چسبندگی دارم لاپارا شدم بعد باردار شدم

مگه با همون ماده حاجب چسبندگی ازبین نمیره؟

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
نه عزیزم نگران نباش..هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی باید یک هفته انتی بیوتیک هاتو میخوردی بعد رابطه..ولی نگ ...

نه هیچکدومونداشتم ولی بهم آنتی بیوتیک ندادن که بخورم ممنون ازجوابت خداخیرت بده دلم گرم شد

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی ذرذ ذاره؟

نه فسط نبایدخوتوسفت بگیره بستگی به لوله هات داره اگه بازباشن مثل دردپری نگران نباش منم اولش استرس داشتم وهمش الکی بود

جدی بعدش نمیشه رابطه داشت؟

نه تایه هفته آنتی بیوتیکم مصرف کن من یه اشتباه کردم کسی نگفت بهم ولی من بهت میگم اشتباه نکنی آهاتایادم نرفته سه روزکه ازپری خوب شدی بروعکس بگیرتواون سه روزم نزدیکی نکن شیافم بزاری کلادردت خیلی کمترمیشه

نه فسط نبایدخوتوسفت بگیره بستگی به لوله هات داره اگه بازباشن مثل دردپری نگران نباش منم اولش استرس دا ...

بعد که دکتر واست نوشت, قرص قبل عکس مصرف کردی؟چند سیکلت انجام دادی؟اگه عفونت کم داشته باشی چی؟

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
نه تایه هفته آنتی بیوتیکم مصرف کن من یه اشتباه کردم کسی نگفت بهم ولی من بهت میگم اشتباه نکنی آهاتایا ...

قرص وشیاف دکتر واسم مینویسه؟

نه تایه هفته آنتی بیوتیکم مصرف کن من یه اشتباه کردم کسی نگفت بهم ولی من بهت میگم اشتباه نکنی آهاتایا ...

اخه تصمیم دارم این ماه اصن واسه بارداری اقدام نکنم پس میتونم عکس بگیرم؟

چه انتی بیوتیکی؟بعد عکس میشه نزدیکی داشت؟

بعد که دکتر واست نوشت, قرص قبل عکس مصرف کردی؟چند سیکلت انجام دادی؟اگه عفونت کم داشته باشی چی؟

اول عفونتتودرمان کن که خدایی نکرده عفونت باماده نره تورحمت من اول عفونتم بادارم رفع کردم بعدیه ماه که خوب شدم وپری شدم سه روزبعوش بهم قرص دادن که دوساعت قبل عکس خوردم من شیاف نبردم یکم اذیت شدم ولی توببرکه اذیت نشی

نه هیچکدومونداشتم ولی بهم آنتی بیوتیک ندادن که بخورم ممنون ازجوابت خداخیرت بده دلم گرم شد

خواهش میکنم..چرا انتی بیوتیک نداد؟باید تا یک هفته میخوردی

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
قرص وشیاف دکتر واسم مینویسه؟

دکتررادیولوژی خودش مینویسه یه سری وسیله هم خودت بایدبخری ولی نمیدونم اسم آنتی بیوتیکه من نمیدونستم بایدمصرف کنم مصرف نکردم

خواهش میکنم..چرا انتی بیوتیک نداد؟باید تا یک هفته میخوردی

الان نمیشه بخورم نه دکترخودم دیگه عکس گرفتم برم پیشش مطبوبسته بودرفته بودمسافرت حالانخوردم بدمیشه واسم ؟؟چیکارکنم؟؟ بعضی وقتام مثل عفونت معذرت میخوام که میگم ولی ازواژنم بیرون میادبعضی وقتاآبکیه وبعضی وقتاپنیری شکل ولی بی بو خدایا!!!اگه رحمم عفونت کرده باشه بادارورفع میشه؟یعنی چ مشکلایی برام پیش میاد😭😭