کسی درکم نمیکنه شوهرم یه هفته با بچه کوچک خونه بابام ولم کرد و رفته هی داره برا مادرش و فامیلش خرج میکنه و کارهاشون انجان میده عروسی دارن و من اینجا حتا نگف برم زنمو برگردونم زشته عروسی نزدیکه حداقل برا خودش لباس و اینا انتخاب کنه این هفته عروسیه زنم گناه داره به جای اینکه اینچ و این ببرم ارایشگاه کیف کنن زنمو ببرم
با بچم اماده شن عروسی
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این بار رو نمیگمقبل این دعوا شما زیاد قهر میکردی؟مثلا من اوایل قهرمیکردم شوهرم خیلی تلاش میکرد سریع ...
نه اصلا همش اون ناز میکشید