2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که روغن نخریدم به امید این کالابرگ😂

منم برنج میخواستم برم بخرم دیدم گفتن کالا برگ میخوان بدن فعلا دست نگه داشتم 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم برنج میخواستم برم بخرم دیدم گفتن کالا برگ میخوان بدن فعلا دست نگه داشتم 😂

خدا ناامیدمون نکنه🤣🤣🤣🤣🤣

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

سهام عدالت کی میدن😂

گفتند اخر شهریور

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

الهی آمین 😅از شما چقدر هست

والا ما تا حالا نمیدادن یه ساله دارن بهمون میدن بس حرص میخوردم .الان که مقدن فک کنم 900

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

والا ما تا حالا نمیدادن یه ساله دارن بهمون میدن بس حرص میخوردم .الان که مقدن فک کنم 900

خوبه یه کیسه برنج و روغن میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کارت خوان دارین؟دستگاه پوز

به خدا ما نه خونه به اسممون نه زمین هیچیییی. فقط مغازه داریم یه کارتخون داره در به در شدیم بخاطر همین