2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنسیت دست ما نیست 

اینهایی که میگن رژیم غذایی و بقیه کارها هم معتبر نیست 

به چشم دیدم طرف یک سال تمام قوانین رو رعایت کرده باز هم جنسی که مد نظرش بوده نشده 

شش ماه به یه خوراکی هایی لب نزده 

اما نشده 

حتی دکتر رفته بود یه بنده خدایی

هر چی خدا میده همون قشنگه

سه ماه این کارا رو انجام بده 👇🏻

قبل از پریود تخم گیشنیز و تخم هویجتا سه روز اول دم کن بخور صبح یک لیوان چند ساعت بعد دوتا خرما بخور 

داخل غذا فلفل دلمه فلفل سیاه فلفل قرمز بریز 

هویج زیاد بخور 

سیاهدانه

همسرت : کلا گرمیجات باید بخوره اگر لبنیات که سردیه استفاده میکنه داخل شیر پر از عسل باید باشه داخل چایی دارچین هل میخک  

لبنیات حذف بشه کلا ❌️❌️❌️❌️

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

عزیزانی که این مطلب رو می‌خونید اول از همه ی‌دونیم که قدرت مطلق خداست هر چیزی او اراده کنه اتفاق می‌افته حتی اگه عالم و آدم جمع بشن تا کاری انجام بشه اگر او نخواد اتفاق نمی‌افته از طرفی خدا اسباب رو در دنیا در اختیار ما قرار داده تا از اون‌ها استفاده کنیم ما به اسباب دنیا اعتنا می‌کنیم از اون‌ها استفاده می‌کنیم اما اعتماد نمی‌کنیم فقط اعتماد ما به خداست پس اینی که بعضی از افراد میگن که این دست بردن در کار خدا هست و از این حرفا اشتباهه .

حضرت موسی مریض شد، اطراف او را گرفتند و گفتند: یا نبی الله! نزد طبیب برویم؟ گفت نه! الله شافی است، خدا شفا می‌دهد. گفتند خیلی خوب، چند روزی صبر کردند دیدند حالش بدتر شد. باز گفتند: یا نبی الله! نزد طبیب برویم؟ گفت: نه از خدا می‌خواهم خدا هم شفایم می‌دهد. یک مدت طول کشید.

جبرئیل نازل شد و پیغام آورد که خداوند می‌فرماید:

موسی این حسابها نیست، من درد را دادم، دارو را هم من دادم.

این دارو را من خلق کردم شفا را هم در این داروها قرار دادم.

تو باید نزد طبیب بروی تا خوب بشوی. همین طوری نمی‌شود.

این داستان نشون میده که خداوند اسبابی در عالم قرار داده که هر کدوم ازشون کاری بر میاد و بشر باید ز اون‌ها در مسیر رسیدن به هدفش استفاده کنه و بعد دیگه کار رو بسپره به خداوند و به او اعتماد کنه و بدونه که خداوند بهترین رو برای او رقم می‌زنه و هرچی که مصلحتش باشه بهش میده و دیگه جزع و فزع نکنه ای خدا چرا تلاش کردم و نشد،در تمام کارها صدق میکنه

اثر خوراکی‌ها بر تعیین جنسیت ثابت شده است اما جزئیات آن واقعا مشخص نیست ولی تا حدود زیادی محرض هست که کیفیت اسپرم مرد که اتفاقاً توسط مواد خوراکی افزایش و کاهش پیدا می‌کنه مثلاً در ایامی که یک مرد ،تغذیه مناسبی داره اسپرم بهتری تولید می‌کنه بدنش، یا اگه تو شرایط مناسبی نباشه مثلاً استرس زیاد خواب کم خوراک نامناسب باعث کاهش کیفیت و کمیت اسپرم میشه.

اگر ما اسپرم رو یک وسیله نقلیه مثل ماشین تصور کنیم رحم زن جاده‌ای هست برای حرکت این ماشین هر چقدر این جاده صاف‌تر باشه حرکت این ماشین راحت‌تر خواهد بود. اما در هر صورت کیفیت اسپرم خیلی مهمه مثلاً تصور کنید یه ماشین بنز رو که حتی توی جاده‌های ناهموار هم با سرعت و خوب حرکت می‌کنه و یه موتور گازی رو که اگر جاده هموار نباشه حرکت باهاش تقریباً غیر ممکن میشه میخوام بگم که اگر کیفیت اسپرم مطلوب نباشه حتی قلیایی بودن رحم و آماده بودنش هم نمی‌تونه به این قضیه کمک کنه.

این یعنی اینکه تقویت اسپرم و قلیایی کردن رحم زن با هم باید اتفاق بیفته و حتی میشه گفت که کیفیت اسپرم بر مسائل دیگه برتریت داره نقش مهم‌تری داره، بعضی افراد میگن ما همه این کارها رو کردیم و نشد اما وقتی باهاشون صحبت می‌کنی می‌بینی این پروسه به صورت کامل انجام نشده مثلاً خانم بیشتر به تغذیه خودش اهمیت داده تا همسرش و فکر کرده که صرفاً قلیایی بودن رحم او کافیه یا برعکس

بعضی‌ها فکر می‌کنند که فقط صرفاً گرمی خوردن توسط آقا کافیه ولی اینطور نیست اینکه اون مواد گرمی‌زا چقدر قوت و قدرت داشته باشند و تولید کننده اسپرم باشند هم موثره مثلاً ادویه‌ها به تنهایی نمی‌تونن تولید کننده اسپرم باشند بلکه چیزهای مقوی مثل گوشت‌های گرم موز آجیل‌ها، حبوبات،تخم مرغ پیاز سیر عسل کاسنی و و خیلی چیزای دیگه هست که می‌تونه به تولید یک اسپرم با کیفیت کمک کنه.

منظورم این هست که وقتی ما یه کاری رو می‌خوایم انجام بدیم باید اون رو درست انجام بدیم و بعد با خیال راحت با نتیجه مواجه بشیم و بدونیم که نتیجه هر چیزی باشه به صلاح ماست و ما هیچ کوتاهی در انجام وظیفه خودمون برای رسیدن به هدفمون نکردیم

اینکه انسان بدونه خداوند براش چیزی رو صلاح دونسته که براش بهترینه خیلی پذیرشش راحت‌تر از این هست که بدونید خودتون کوتاهی کردید

پایین آیدیم رو گذاشتم اگر دوست داشتید می‌تونید پیام بهم بدید من هم تا حدی که بتونم سوالاتتون رو در رابطه با تعیین جنسیت پاسخ میدم در این زمینه ادعایی ندارم ولی اطلاعات محدودی دارم که البته خیلیاش توی اینترنت هست

@ShiaSedaj ایتا