2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم توی قم با بیهوشی

242 بازدید | 15 پست

سلام کسی بوده عکس رنگی رحم توی قم انداخته باشه بابیهوشی میشه یکم راهنمایی کنید باید پس فردا برم نگرانم .

بزرگترین هدیه خدا به من یعنی مادرم بهشتی شد و منو توی این دنیای ترسناک تنها گذاشت و یه دنیا دلتنگی از آغوش گرفتنش  و بوییدنش سهم امروز منه . ممنون میشم برای شادی روحش یه فاتحه مهمونش کنید اجرتون با امام حسین 
من انجام دادم البته مشهدم درد نداشت فقط بعدش خونریزی داشتم

میشه بگی از اول که رفتی چه کارایی انجام دادی ؟

بزرگترین هدیه خدا به من یعنی مادرم بهشتی شد و منو توی این دنیای ترسناک تنها گذاشت و یه دنیا دلتنگی از آغوش گرفتنش  و بوییدنش سهم امروز منه . ممنون میشم برای شادی روحش یه فاتحه مهمونش کنید اجرتون با امام حسین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی از اول که رفتی چه کارایی انجام دادی ؟

رو میز رادیولوژی دراز میکشی دارو میزنه تو رحمت که یک حس فشار شاید دو دقیقه داره بعدم بهت پد میده و شیاف میده که بذاری یک آبمیوه هم دادبه من 

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
رو میز رادیولوژی دراز میکشی دارو میزنه تو رحمت که یک حس فشار شاید دو دقیقه داره بعدم بهت پد میده و ش ...

مگه با بیهوشی نبودی؟

رو میز رادیولوژی دراز میکشی دارو میزنه تو رحمت که یک حس فشار شاید دو دقیقه داره بعدم بهت پد میده و ش ...

ساکن مشهدی عزیزم؟؟ خوشبحالت برام دعا کن 

زمانش خیلی کوتاهه اگه تحمل درد ندارین بیهوش بشین وگرنه کلا ۵ دقیقه هم زمان نمیبره

نه اصلا طاقت ندارم همین الانم استرس دارم یکم 

قربانت چشم

ممنون عزیزم سلام منو به امام رضا برسون 🥲

سلام عکس گرفتین؟ منم میخوام با بیهوشی بگیرم . کجا گرفتین میشه آدرسشو بدین؟

سلام اره گرفتم رفتم قم بیمارستان ولیعصر خیلی میترسیدم اما خدا وکیلی هیچی نفهمیدم کلا یه ربع طول کشید برو نترس

ببخشید پست نامرتبط میزارم لطفا اگه رفتی حرم حضرت معصومه عزیزم تو رو خدا به این نیت ها واسم دعا کن خیلی تو شرایط بدیم🥹

لطفا به نیت اینکه پدرم و عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و زن داییام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش هر گونه ظلم و بدی در حق من و عزیزانم کردن به خودشون برگرده و هیچ ظلم و ستمی دیگع در حق من و عزیزانم نکنن و زورشون به من و عزیزانم نرسه😭

و لطفا به نیت خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اجتماعی و با استعداد و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و زیبا شیم و خدا عمر خیلی طولانی به من و عزیزانم بده و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی بهمون تهمت نزنه و هر جا من و عزیزانم می ریم از خدا خواسته استخداممون کنن و انشالله هیچ وقت و هیچ موقع زبون من و عزیزانم نگیره تپق نزنیم😭

و لطفا به نیت اینکه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمهام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام هر شر و مکر و نقشه و حیله و ظلم و بدی و کتک و تهمت به من و عزیزانم زدن به خودشون برگرده هر چه زودتر و دیگه اصلا زورشون به من و عزیزانم نرسه اصلا🥹🙏😭.

سلام عکس گرفتین؟ منم میخوام با بیهوشی بگیرم . کجا گرفتین میشه آدرسشو بدین؟

چون خودم خیلی میترسیدم و هیچ کس نبود که کامل بهم توضیح بده جزو به جز برات مینویسم که به اندازه من استرس نکشی . روز اول  پریودت به شماره ای که پایین برات میفرستم زنگ بزن ازت سوال میپرسه و نوبت بهت میده توی یه ویس کامل بهت توضیح میده که چی کار کنی .

روزیم که میری بیمارستان باید بری طبقه زیر زمینی اونجا یه برگه بهت میده که از همون داروخونه اونجا داروهاتو بخری و هزینشو پرداخت کنی بعد میای رسید پرداختتو داروهاتو میبری دوباره زیرزمین اونجا خود اقای مقدس زاده میاد بهت یه شیاف میده و شلوار میری توی اتاق پورو شیافتو میزاری و لباس زیرتو درمیاری و شلواری که داده رو میپوشی اما پوششت کامله .بعد که از اتاق پرو دراومدی میشینی روی صندلی و بهت سرم میزنه بعد که سرمت تموم شد میری توی اتاق مخصوص عکس برداری همسرتم میاد اونجا داخل زیر دستگاه دراز میکشی و روت یه ملافه میندازن که معلوم نباشه و بعد قسمت وسط شلوارو پاره میکنن و بعد یه داروی بیهوشی میزنه به همونجا که سرم زده بودی و بیهوش میشی بعد شروع میکنن کلا ده دقیقه ام نشد