2821
2789
منم مث تو دوسال با یکی بودم هرچی گفت کوتاه اومدم حرف حرف خدم نبود الان پشیمونم آخرشم ولم کرد اگ جسار ...

ارع نباید روبدی بهشون از خودگذشتگی کنی باختی  میرن خیانت میکنن بهمون میخندن بعدش  خاستگاری بیاهم نیستن  فقط میخان باشی براستفاده   الان پس اگ رفت بگم برو  اخه میگ خیانتکاری ک نمیدی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان ارع متاسفانه

حیف حیف ک عمرمون میزاریم برااینا  باید فقط بگی خاستگاری نخاست ولش کنی  میدونی اخه وابستمون میکنن  بعدکات سخته من دیشب قهرکردم میخاستم بمیرم  میخام ی بار براهمیشه قوی بشم  اگ رفتم ک رفت 

نده، اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن... بگو نمیدم کات کن، رابطه ای که انقدر مسخره بخواد کات بشه بذار بشه و اینکه این رلت هیچ وقت نمیاد خواستگاریت ، پس خودت رو حروم آدمای بی ارزش نکن

خواستگاری بوده بی ناموسی ک نکرده 

خیانت هم نیست این حرفا چیه آخه

آدم خط شخصی خودشو چرا باید بده ب دوست پسرش ک چی!

رد دادن ملت

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
نده، اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن... بگو نمیدم کات کن، رابطه ای که انقدر مسخره بخواد کات بشه بذار ب ...

واقعا؟؟؟ اره قشنگ مشخصه دنبال بهونه هست بره میگم خاستگاردارم ببینم چکارمیکنه میگ خیانتکاری جای اینک بباد جلو  فقط دنبال ی اتوهست میگ اعتماد ندارمو فلان  من یکسال هیچ خطایی نکردم  ولی الان مطمعن شدم نمباد نمیخاد  میترسم ابروموببره

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز