2777
2789
دکتر منم گفت 14 برو سونو 

ایشالا نی نیت سالم باشه فقط بپرس صربان قلبش تو دقیقه چن بار میزنه اگه بیشتراز۱۴۰بود دختره اگه کمتر بود پسره ولی فقط یه حدسه

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومایی که این مرحله رو گذروندید توضیح میدن چه آزمایشها و سونویی؟ ببخشید فقط از رو شکم یا پایین ت ...

عزیزم غربالگری یه خون آزمایشه که نیازی هم نداره ناشتاباشی و دوتاهورمونو توبدنت اندازه گیری میکنن که برابچته ببینم پروتیینش کمه یازیاد وهورمون اچ جی تیت زیاده یاکم که زیاد باشه برابچه بده بعدش یه سونوگرافی شکمی داری که ضخامت چین گردن رواندازه گیری میکنن وهمشون برای سندروم داون واختلالات ژنتیکیه

دکتر من هفته ۸ رفتم هیچی نگفت بهم😑 اصلا نگفت بعدا کی بیا و اینا

تو دوازده هفته این آزمایشارو داری که ایشالا سالم باشه آزمایشات تموم تا۶ماه ولی سونوی شکمی روداری ولی اگه مشکلی باشه آزمایشای بیشتری میگیرن

اونوقت تو این ازامایشا سلامت کامل جنین رو میکن

خوب آره تو سه رده قرارت میدن پرخطر کم خطر و خطر متوسط اگه پرخطر یامتوسط باشی باید آزمایشای بیشتری بدی عزیزم

تو نی نی سایت از دکتر شاکری خیلی تعریف میکردن که جنسیت دقیق میگه ولی مرد بود گفتم اینجا بپرسم چه چیز ...

جنسیت وتوی ان تی از رو ضربان قلب انجام میدن

تو نی نی سایت از دکتر شاکری خیلی تعریف میکردن که جنسیت دقیق میگه ولی مرد بود گفتم اینجا بپرسم چه چیز ...

جنسیت  از رو ضربان قلب انجام میدن

مرسی عزیزم اطلاعاتت خوبه.خوش ب حالت من ک چیززیادی از بارداری نمیدونم و الانم هفت  هفته و شش روز ...

میتونی تو نت بزنی و هرچیزی یادگرفتی یاد داشت کنی