2777
2789
ممنون از راهنماییت عزیزم❤❤❤ حتما این کارو انجام میدم

فدات سلامت باشه و هر جیزی که دوست داری باشه😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها برا غربالگری اول کدوم هفته مناسبتره؟ ک همه چیزش کامل مشخص باشه

عزیزم بهترین زمان برای ان تی

داخل ۱۲ هفته هست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دقت کردی همه ی پستارو داریم با هم پیش میبریم...🤣🤣🤣🤣

بیکاریم خواهر😂

ممنون ازتون. بهم گفتن از هفته ۸تا۱۳_میتونی بری اما چون میخوام دقیق باشه میخوام وقتی برم ک مشخص باشه

هفته ۸؟😨اشتباه گفتن عزیزم

بچه ها برا غربالگری اول کدوم هفته مناسبتره؟ ک همه چیزش کامل مشخص باشه

۱۱هفته تا۱۳هفته غربالگربت وسونوی ان تیت فرصت داری من ۱۱هفته ۲روزم بود که دادم البته باسونو دقیق معلوم میشه چندهفتته

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
ممنون ازتون. بهم گفتن از هفته ۸تا۱۳_میتونی بری اما چون میخوام دقیق باشه میخوام وقتی برم ک مشخص باشه

عزیزم هفته ۸اصلانمیشه همه جامیگن از۱۱تا۱۳ واسه غربالگری 

واقعا. اخه دختر داییم ک بارداره گفت از هفته ۸تا۱۳وقت داری برا غربالگری.البته هنوز دکترنرفتم ک بنوویس ...

من دکترم بهم گفت ۱۲ هفته خیلی بهتره بعدم باید صبح خون آزمایشو که دادی هزینشم آزادمیشه۹۲هزار بعدازظهر همون روز ان تی و سلامت جنین وجفت روبدی که آزاد ۱۹۲هزار درمیاد ولی باید تویه روز بدیشون

خانومایی که این مرحله رو گذروندید توضیح میدن

چه آزمایشها و سونویی؟

ببخشید فقط از رو شکم یا پایین تر ؟😁

بعد چجوریه دقیقا راسته میگن از مایع برمیدارن ضرر داره؟

کلن مراحلشو توضیح میدین

👨‍👩‍👧