2777
2789

مثلا من و دوستم روزی ۲.۳ ساعت تلفنی حرف میزنیم ، یبار ی ساعت داشتیم حرف میزدیم دوست پسرم اومد پشت چندبار خطم ، منم ب دوستم گفتم بعدا بهت زنگ میزنم و اونو جواب دادم ناراحت شد از دستم‌ و قهر کرد

یا مثلا وقتی میرم پسره رو ببینم ناراحت میشه میگه چرا نمیای منو ببینی ب جاش اون میبینی

یبار با دوستم بازار بودیم پسره منو دید گفت بیا سوارت کنم منم ب دوستم گفتم ک من دوست دارم ببینمش گفت ببین ولی بعد باهام قهر کرد ک نباید میرفتی پیشش

خودش شکست عشقی خورده یعنی طرف مقابل نمیخوادش‌ بنظرتون واسه همین حساس شده رو رابطه من؟

اینم بگن من و دوستم ۱ ساله دوستیم ، ولی رابطه من و دوست پسرم ۵ ساله هست

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی از دوس پسرت براش نگو لازم نبود بگی کی میری اونو ببینی یا کی زنگ زده به گوشیت

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

شاید دوستت عاشقت شده

والا خیلی دوستم داره🤣

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید